Riqui Puig él a bizalommal

A Boca legyőzése után nyilatkozott pár szót a klub sajtótermékének

A nyári felkészülést a Gamper-Kupa keretein belül győzelemmel zárta a klub, a Boca Juniors elleni, végül 3-0-ra megnyert mérkőzés után pedig az idén nyáron a figyelmet magára jobbnál jobb teljesítményekkel felhívó saját nevelés, Riqui Puig nyilatkozott a Barca TV-nek.

 

 

Ernesto Valverde vezetőedző a nyári felkészülés során nagy bizalommal fordult a fiatalokhoz, és adott nekik lehetőséget a bizonyításra. Riqui Puig az előszezon alatt számos alkalommal meg is csillogtatta a tehetségét, és élt a lehetőséggel. A Gamper-Kupa elhódítását követően pedig lelkesedését töretlenül megtartva nyilatkozott.

Lenyűgöző volt végre a Camp Nou gyepén játszani, mert gyerek korom óta itt vagyok a Barcelonánál. Ezek a srácok a csapatban mindent könnyebbé tettek. Segítettek, hogy egyből a csapat részének érezzem magam a pályán. Az edző azt mondta, hogy úgy játsszak, ahogy tudok, a csapat majd segíteni fog mindenben. Nagy területeink voltak a játékra.

Érzi a támogatást

Sokkal komfortosabban érzem magam itt, mint távol Barcelónától. Az emberek fantasztikusak. Mindig maximális támogatást kapok mindenkitől.