Piqué: „Nagyon jól igazoltunk a nyáron”

Beszélt Neymarról, Pogbáról, de a Real Madridról is...

Gerard Piqué egy pókerversenyen vett részt hétfő este Barcelonában, ahol a jelen levő újságíróknak volt lehetőségük kérdezni a klasszis hátvédtől. Piqué ezekre röviden, de tartalmasan válaszolt. 

„Neymar következő klubja a Real Madrid lesz? Már vasárnap este is itt volt egyébként Barcelonában, együtt töltöttünk némi időt, de arról nem beszéltünk, hogy a Real Madridba igazol-e vagy sem.”

Pogba a Barçába jön?

„Jelenleg az MU játékosa, nem tudom, mi történik a háttérben. Ha végül úgy dönt, hogy ide igazol, biztos vagyok benne, hogy boldog lesz itt, de ezek a klubok hatáskörébe tartoznak. A fentieket úgy mondom, hogy a lehető legjobban tisztelem a Manchester Unitedet.”

 

 

Bajnokok Ligája

„Tanulnunk kell azokból a hibákból, amiket elkövettünk az elmúlt idényekben, és meg kell védenünk a játékstílusunkat. Öngyilkosság lenne feláldozni a Ligát a Bajnokok Ligája megnyeréséért. Először a bajnoki címre kell fókuszálni, aztán jöhet Európa. Jobbak vagyunk hosszabb idejű sorozatokban, mint a kieséses rendszerűekben.”

VAR

„Mint mindennek, ennek is vannak előnyei és hátrányai. Néhányszor egy gólt másképpen ünnepelsz, de tény, hogy egyes negatív berögződéseket kitöröl majd a fociból.”

Messi a csapatkapitány

„Ha rajta van a karszalag, ha nincs, Messi mindig vezér.”

A nyári erősítések

„Nagyon jól igazoltunk. Lenglet kiváló játékos, a három másik labdarúgó pedig nagyon fiatal. Jól választott a klub.”

Real Madrid 

„Sokat dolgozó csapat lesz. Cristiano eligazolása nagy érvágás, a csapat így már sokkal inkább a kollektívről fog szólni, mintsem az egyénekről.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!