„Nagyon erős csoportba kerültünk”

Amor a sorsolás után

A Barcelonát az intézményi kapcsolatokért felelős Guillermo Amor, valamint Eric Abidal, illetve Gerard Piqué nagypapája, Amador Bernabéu képviselte Monacóban a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolásán. Közülük Amor nyilatkozott a sorsolás eredményéről, ami izgalmas meccseket ígér az őszre.

„Ez egy kemény, nagyon potens csoport, ahol olyan versenyképes csapatok vannak, mint az Inter, mely egy kemény együttes, és tele erővel tér vissza a sorozatba, a PSV, mely hasonlóan szeret játszani, mint mi, és a Tottenham, amelyet jól ismerünk az előszezonból is. Kiváló játékosaik vannak, és egy edzőjük, aki sokat ért és sokat tud a futballról.”

Örülni is van miért

„Mindegyik csapat nagyobb méretű pályákon játszik, és remek közönség előtt”

Idegenben különösen nehéz lesz

„A Roma már bizonyította tavaly, hogy az olasz csapatok nagyon erősek otthon, de az pedig a szép oldala a dolognak, hogy csodálatos pályáik és közönségük van.”

A célok

„Tele tisztelettel, és szerényen vágunk neki a sorozatnak, azzal a szándékkal, hogy jussunk tovább. Mindig az a cél, hogy elsők legyünk, mindent meg is kell tennünk, hogy ezt elérjük. Ez garantálja azt, hogy a nyolcaddöntőben otthon játsszuk a visszavágót”

Az utolsó esély még most, hogy belépj a Penya Blaugrana Budapestbe, az első hivatalos, magyar szurkolói klubba. A jelenlegi belépési időszak vége augusztus 31. Részletek a belépés módjáról a képre kattintva!