Piqué: „Képesek vagyunk Messi nélkül is megoldani a feladatokat”

A bekk szerint nem számít a Real Madrid pillanatbeli formája

Gerard Piqué nyilatkozott a Sevilla elleni győzelem (4-2) után a ‘Movistar Partidazo’ műsorban, és a katalán bekk hangsúlyozta, hogy csapatként kell majd leküzdeniük Leo Messi hiányát, aki a következő három hétben nem lehet majd a pályán

Pontosan tudjuk, hogy lélektanilag is sokat jelent Messi jelenléte, biztonságot ad nekünk a pályán, ám alapjában véve nem szabad, hogy a hiánya bármit is befolyásoljon. Természetesen hiányozni fog a pályáról, de több, mint kiváló csapatunk van arra, hogy megoldjuk a feladatokat nélküle is. Szerintem jó állapotban érkeztünk el a szezon ezen szakaszába.”

 

 

Sevilla

„Nagyon fontos összecsapás volt a számunkra, hiszen tudtuk, hogy egy győzelemmel ismét az élre ugorhatunk. Részben sikerült kontrollálni a meccset 3-0-ig, noha megjegyzendő, hogy nekik is voltak lehetőségeik. Sajnos mostanság olyan gólokat kapunk, melyek elkerülhetőek, például az első találat, amikor Lenglet ért bele a labdába vagy azok a szituációk, amikor a semmiből kapunk gólt. Ennek ellenére Marc is számos alkalommal védett. Elemezni kell a történteket. A Sevilla kiváló együttes, nem az a baj, hogy helyzeteket alakított ki, de nagyobb fokú stabilitásra van szükségünk hátul.”

A Madrid ritkán látott gyenge formában

„Lényegtelen, hogyan játszottak eddig. Ezen a találkozón minden megtörténhet, ezt már számtalanszor láthattuk a két csapat egymás elleni mérkőzésein.”

A személyes formája

„Úgy gondolom, hogy jól vagyok. Sokat beszélnek rólam, de ehhez már hozzászoktam.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is!