„A Clásico? Mindent beleadunk, hogy meg tudjuk nyerni”

Rafinha boldog

A Barça jó játékkal győzött az Inter ellen a BL-csoportkör 3. játéknapján, és aki különösen boldog lehetett a mérkőzés után, az Rafinha volt, hiszen ő kapott esélyt így, hogy Messi nem volt bevethető. A brazil jól játszott és a vezető gólt is ő szerezte, nem meglepő, hogy elégedett volt a nyilatkozata is.

„Azt követően, hogy egy ideig nem játszhattam, nagyon örültem, hogy kezdő lehettem, ahogy annak is nagyon örülök, hogy nyertünk, hogy sikerült gólt szereznem, hogy jól éreztem magam a pályán, hogy milyen motivációk szabadultak fel bennem. Nagyon elégedett vagyok a meccs miatt, mert szerintem jól játszottunk, ez az igazság.”

Jó kezdés a BL-ben

„Jól sikerült a rajtunk a BL-ben, ez tény. Minden sorozatban motiváltak vagyunk, de az világos, hogy számunkra a BL különösen fontos. Ettől függetlenül minden trófeáért megyünk.

Jön a Clásico

„Szerintem tele önbizalommal mehetünk neki a meccsnek, és ahogy mindig, mindent bele fogunk adni, hogy meg tudjuk nyerni.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!