Amor: „Clásico? Mindent meg fogunk tenni”

Messi, Rafinha, Alba és Valverde volt a téma a meccsen kívül

Az FC Barcelona Internazionale ellen aratott győzelme után a klub intézményi kapcsolataiért felelős személy, Guillermo Amor a ‘Movistar’-nak adott egy gyors nyilatkozatot. A mérkőzésen kívül szót ejtett Lionel Messiről, a két gólszerzőről és Ernesto Valverdéről is.

A mérkőzésről

„Nagyon jól játszottunk, az első néhány perc kicsit más volt, mert nagyon kemények voltak. Azonban Rafinha révén gólt lőttünk, és azt hiszem, minden mozzanat számunkra kedvezett. A mérkőzés előtt voltak kétségek, de nagyon jó meccset játszottunk.”

Messi hiánya

„Az ilyen esetekre alakítjuk ki a keretet úgy, ahogy, így a hiánya a lehető legkevésbé volt észrevehető, bár Messit nehéz helyettesíteni.”

Rafinháról

„Elöl a szélen, de középre mozogva érzi jól magát, de ha megnézed, egyénileg mindenki jó volt, és ez meglátszott az eredményen is.”

Jordi Alba és a szerződéshosszabbítás

„Nem szabad azt gondolnunk, hogy Jordi a gólja miatt fog hosszabbítani, mindig jól teljesít, saját nevelésű játékos, és úgy gondoljuk, hogy itt fogja folytatni.”

Győzelem a Clásico előtt

„A győzelem mindig megerősít, hogy így kell folytatni. Három nehéz meccsünk van hazai pályán egy héten belül, eddig jól sikerült, már csak a Madrid van hátra, tudjuk, hogy milyen lesz, és veszélyes lehet. Mindent meg fogunk tenni.”

Valverdét kifütyülték

„A közönségnek joga van véleményt alkotni, talán azért fütyültek, mert Arthur jól játszott, de ha Ernesto megfelelőnek találta ezt a cserét, rendben van.”