„Szeretnénk, ha meccseket nyerve hiányozna Messi”

A Madrid ellen nem bízhatják el magukat

Ernesto Valverde az Inter elleni sikert követően adott villáminterjújában elsősorban Lionel Messiről, és a vasárnap következő Clásicójáról kapott kérdéseket. Messi, mint mondta, hiányzik úgy is, ha nyernek, a Madrid ellen pedig úgy kell kimenni a pályára, mintha a fővárosiak top formában érkeznének.

A letámadás és Messi

„A legutóbbi BL-meccsünkön a Tottenham ellen már elég jól működött a letámadás, és ott volt Messi is a pályán. Messi ma nagyon hiányzott, de szeretnénk, ha úgy hiányozna, hogy nyerjük a meccseket. Komoly ellenféllel találkoztunk, a letámadásunknak is köszönhetően nem engedtük, hogy kibontakozzon a játékuk, és meg is van az eredménye. Elégedettek vagyunk, mert fontos meccs volt. Messi nélkül mindannyian nagyon izgatottak voltunk, és jól válaszoltunk a szituációra.”

Jön a Clásico

„A klasszikusnak nincs semmi köze az aktuális formákhoz, az aktuális hangulati állapotokat nem lehet látni a pályán. A meccsel egy egészen egyedi hangulatba kerülnek a játékosok, és semmi sem lesz megnyerve azon a meccsen azért, mert megnyertük a korábbi mérkőzéseket. Tudjuk, hogy mi vár ránk, minden erőnkre szükségünk lesz a Madrid ellen.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is!