„Nem hazudhatok. Lecsúszott, ő pedig ott állt”

Messi a PSV-Barcelona után

Lionel Messi vezette győzelemre a Barcelonát Eindhovenben, és mint kapitány, nyilatkozott is a mérkőzés után. A második gólt például elismerte, hogy szerencse (is) volt.

Piqué azt mondta, hogy a 0-2 ki volt találva előre

„Lecsúszott az a labda, ő pedig ott állt. Nem hazudhatok.”

A győzelem ellenére a PSV sok veszélyt generált

„Nyílt meccs volt, nagyon sok ártatlan szituációban veszítettünk labdákat, és így sok kontratámadásra vagy szabadrúgásra is lehetőséget adtunk, amit pedig tudtunk, hogy nem csinálhatunk, mert ebben erősek. Nekik voltak helyzeteik. 0-2 után aztán többet volt náluk is a labda, és sokszor felértek a magasabb játékosaik.”

Nem volt Suárez, de volt Dembélé

„Dembélé nagyon jó meccset játszott, ahogy az egész csapat. A győzelem volt a fontos, hogy elsők legyünk. Úgyhogy a célunkat elértük, ennek örülünk, mert nehéz csoport volt.”

Inkább készen állnak idén, hogy messzire jussanak a BL-ben?

„Mindig felkészültek vagyunk, de egy év alatt nagyon sok dolog történik. Most még nem lehet februárról beszélni, arra kell gondolnunk, hogy mi jön most.

 *Tudod, milyen egy spártai katona? Olyan Messi is a Barcelonának! Mutasd ki, hogy mennyire szereted a Barcelonát, hogy mennyire szurkolsz a csapatnak, és hogy mennyire más ez a klub, mint bármelyik másik. This is Barcaaaa, This is Messi!