Carles Aleña: „Nagyszerű hetet tudhatok magam mögött”

Feltétel nélkül bíznak Dembélében

Carles Aleña boldogan nyilatkozott a Tottenham elleni 1-1-es döntetlennel végződött mérkőzés után. A fiatal középpályást örömmel tölti el a csapat teljesítménye, valamint az a tény is, hogy az utóbbi mérkőzéseken lehetőséget kapott.

Az elmúlt egy hét sikerei

„Nagyon boldog vagyok. Minden mérkőzésre úgy tekintek mintha az utolsó lenne. Csodálatos hetet tudhatok magam mögött, ugyanis megkaptam a mezszámomat az első csapat keretében és sikerült gólt is szereznem. Nagyszerű időszakot élek meg és szeretném tovább folytatni a tanulást amennyire csak lehetséges.”

Tottenham

„Igaz, hogy a végén csak döntetlent értünk el, de sok meccs van a szezonban és a célunk az volt, hogy minél hamarabb kvalifikáljuk magunkat az egyenes kieséses szakaszba, és ez sikerült. Számomra nagyon fontos mérkőzés volt és sikerült első helyen továbbjutnunk a csoportból. A Tottenham azzal a céllal érkezett, hogy megnyerje a mérkőzést, de ezzel az eredménnyel is elégedettek lehetnek. Gratulálnunk kell nekik, kemény csoport volt, de jól teljesítettünk. Az izgalmas rész viszont csak most következik.”

Dembélé

„Ő egy szenzációs játékos, amit többször be is bizonyított. Igaz, hogy volt néhány bakija, ő is tudja ezt, de nem kell rögtön leírni. Biztos vagyok benne, hogy jóvá fogja őket tenni, nekünk pedig segítenünk kell őt ebben, nem pedig megölni. A legfontosabb, hogy sokat ad a csapatnak a pályán, a társaktól pedig már bocsánatot kért. Hálásak vagyunk a szurkolók támogatásáért.”

***

Már tele vagy  Barçás tárgyakkal és azt gondolod, nem tudunk újat mutatni? Ezekkel a termékekkel talán még meg tudunk lepni. Siess, hogy ne maradj le róla!