Ter Stegen: 100%-ot kell nyújtanunk a visszavágón!

Nehéz lesz a visszavágó, de képesek vagyunk gólt szerezni

Marc-André ter Stegen magabiztosan nyilatkozott a Lyon elleni keddi Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzése után, a német kapus ugyanis biztos benne, hogy a Barcelona továbbjut és a legjobb 8 közé kerül. Ezzel együtt persze társaihoz hasonlóan ő is kiemelte, jobb eredményt várt az egyértelmű fölény és a rengeteg helyzet miatt. 

Az odavágón nyújtott teljesítmény

„Többet szerettünk volna, de ez az eredmény mindkét csapatnak jó. Előre kell tekintenünk, fontos mérkőzéseink lesznek a bajnokságban és a kupában egyaránt. 100%-ot kell nyújtanunk a visszavágón, amihez fontos, hogy addig jó meccseket játsszunk. Megvoltak a lehetőségeink, hogy gólt szerezzünk, de nagyon jó kapusuk van és a szerencse sem állt mellénk.”

Luis Suárez formája és góltalansága

„Tudjuk milyen kvalitású játékos és hogy mit tud adni a csapatnak. Csapatként kell dolgozzunk, de tudom, hogy Luis 100%-ot ad bele. Reméljük hamarosan ismét gólt szerez és visszaszerzi az önbizalmát.”

A lyoni döntetlen

„Jobb eredményt szerettünk volna elérni, de előre kell tekintsünk, az elkövetkezendő 10 napban nagyon fontos meccseink lesznek. Nehéz lesz a visszavágó a Lyon ellen, de képesek vagyunk gólt szerezni.”

ter Stegen óriási védése Terrier lövésénél a mérkőzés elején 

Csalódottság

„Nem vagyunk csalódottak, tudjuk mit kell csináljunk, az a célunk, hogy továbbjussunk a következő körbe.”

Sevilla

„A Sevilla ellen maximumot kell nyújtsunk, hogy fenntartsuk a magabiztosságunkat.”