„Messi? Addig lesz a labdarúgás tetején, amíg csak akar”

Andrés Iniesta nyilatkozott a 'DAZN'-nek

Az FC Barcelona élő legendája, Andrés Iniesta jelenleg Japánban focizik, de a Clásico után röviden nyilatkozott a ‘DAZN’-nek Messiről és a katalánok kapusáról, Ter Stegenről is.

Messiről

Továbbra is élvezem a játékát. Ő egy kivételes játékos, és az is marad, aki megteremti a különbséget. Több gólt szerez, mint bárki más, és még mindig sok gólpasszt oszt ki. Azt csinál, amit csak akar, ameddig csak akar.

Ter Stegenről

Ő egy rendkívüli ember. Mindig egymás mellett ültünk a csapatbuszon, és nagyon jó volt a kapcsolatunk. Marc-André egy fenomenális fickó. Számomra biztosan az egyik legjobb kapus a világon. Nagyszerű szezont fut, és nagyon magabiztos benyomást kelt. Jó reflexekkel rendelkezik, és ösztönösen szinte mindent jól csinál. Ügyes lábbal is, azt hiszem, az ő játékstílusa lesz a viszonyítási alap az elkövetkezendő években.

***

Megnéznéd a Guardiola-éráról szóló dokumentumfilmet MAGYAR felirattal, játszanál, vagy csak simán csak szurkolnál a Barçás közösségben a bajnoki címért a Real Madrid elleni Klasszikuson a csapatnak?

Ha bármelyikre is igen a válasz, tarts velünk március 2-án szombaton – regisztrálj itt:

https://docs.google.com/forms/d/1ME9kGs0SWaOtvp6kq9cXTgKN-fOXKPUZkX2vhLe4oA8/

A rendezvény részletes programja: https://www.facebook.com/events/298046870789501/