Piqué: „Ha hozzuk a szombatot, megoldottuk ezt a nehéz szakaszt”

Gerard Piqué ezúttal sem hagyta ki a ziccert, hogy nyilatkozhat egy Madrid elleni győzelem után, sőt, minden bizonnyal tudatosan kereste a televíziós csatornákat a mix-zónában. Bízik egy jó eredményben szombatra is.

Több műsor Katalóniáról, kevesebb a VAR-ról

„Ha a spanyol televíziók, akik itt vagytok, több időt szentelnétek a politikai foglyok kérdésének, ami nagyon igazságtalan, és Spanyolországban az emberek kicsit többet látnának abból, hogy mi történik, ahelyett, hogy a VAR-ról beszéltek, kicsit jobban mennének a dolgai az országnak.”

Újabb kupadöntő

„Jó sorozat, jó eredmények. Megfordítottuk a Sevilla ellen is szombaton, elődöntőben voltunk, az újabb döntőnek pedig nagyon örülünk.”

Milyen lesz a Ligában a Madrid ellen?

„Nagyon nehéz meccs lesz az is, úgy tűnik, hogy távol vannak a tabellán, de ha nyernek, máris 6 pontra kerülnek, és nagyon oda kellene figyelni.”

Újabb győzelem a Bernabéuban

„Szerencsénk van, hogy sok meccset meg tudunk nyerni itt mostanában, ráadásul nagy fölénnyel.”

Triplázás

„Nem ez az a pillanat, amikor beszélni kell erről.”

Kupadöntő

„Igyekszünk majd megnyerni, de most előbb jön egy meccs számunkra itt, szombaton. Az elmúlt években sok döntőt játszottunk, és meg tudtuk nyerni őket. Reméljük ezúttal is sikerül majd.”

Nem játszottak jól

„Ez a dolog, hogy nem játszol jól… mindenki átesik olyan időszakokon a szezon során, amikor jobban vagy rosszabbul játszik. A Madrid elleni odavágó, a Lyon, a Sevilla, … túljutunk ezeken a meccseken jó eredményekkel. Még hátra van a szombati, ha azt is lehozzuk egy jó eredménnyel, akkor mondhatjuk majd, hogy megoldottuk ezt a nagyon nehéz szakaszt.”

Messi nem játszott jól

„A Barça nem csak Messiből áll. A csapat játszik, ő a történelem legjobbja, de a csapat jól teljesített. Még ha nem is brillírozik annyira, akkor is nagyon leköti a védők figyelmét.”

Ötöt most nem kapott a Madrid, de egy 0-3 azért összejött. Rendelj még most az utolsó darabos Manita pólók közül, amíg el nem fogy végleg!