Pirlo: „A Juve erősebb idén, mint a Barça”

A legendás irányító szerint az idei a Juventus éve lehet | A Cityt tartja még veszélyesnek

 

A már visszavonult olasz ex-futballista, Andrea Pirlo, aki irányítóként többek között a Juventust is erősítette, úgy véli, hogy az „Öreg Hölgy” idén jobban futballozik, mint a Barcelona, ezáltal nagyobb eséllyel is bír a Bajnokok Ligája elhódítására.

Számomra a Juventus erősebb csapat, mint a Barcelona. A City lehet egy nagyon veszélyes együttes még a végső kimenetelt illetően… Minden szezonban van egy fordulópont a csapat életében. Ha ez a te szezonod, akkor vannak ezek a fordulópontok, amik révén elhiszed, hogy most révbe érhetsz. Az Atlético elleni fordítás ilyen volt a Juve számára. A tökéletes meccs, hiszen kiejtette a csapat a döntő házigazdáját (az idei szezon fináléját a Wanda Metropolitano stadionban rendezik – a szerk.). A másik hasonló tett a Real Madrid kiütése lett volna. Az Ajax természetesen két nagyszerű meccset játszott a Real Madrid ellen, de az a Madrid nagyon rosszul állt fel. A Juve ezt a hibát nem fogja elkövetni, fizikailag pedig megtörheti majd a holland gárdát.

*AKCIÓS termék: -25%! Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz keresel egy erős, de könnyű hátizsákot? Rendeld meg kedvezménnyel!