„Bocsánatot kérünk a szurkolóktól. Borzasztó így kiesni”

Busquets a 4-0 után

A Barcelonából Sergio Busquets nyilatkozott közvetlenül a lefújás után a gyepről a Liverpool elleni kiütés után. A középpályás a sírás határán volt, így kért elnézést a szurkolóktól a történtek miatt.

„Jobbak voltak mint mi, az első perctől mentek a mérkőzés megnyeréséért, és nagyon nehezünkre esett kijönni a letámadásuk alól, különösen a két félidő legelején. És amikor gólt lőnek, majd letámadnak elől, nagyon nehéz bármit is csinálni. Szerintem voltak lehetőségeink, hogy gólt lőjünk, amire szükségünk volt, de ez sem sikerült.”

Bocsánatot kér

„Bocsánatot kell kérnünk a szurkolóinktól mert Róma után újra ez történik, és nagyon kemény így elesni, egy jó odavágós eredmény után.”

Mi volt a probléma?

„Egyrészt az, hogy nem mentünk a meccs megnyeréséért, ezt nem sikerült megcsinálnunk. Amikor egy csapat ennyire szorongat és ennyire előretoltan teszi, meg kell szerezned a lecsorgó labdákat és ezeket használni. Ha nem használod ki a lehetőségeidet, ők még jobban fognak jönni, mert a közönségük is hajtja őket. Nehéz volt. Ha lőttünk volna egy gólt, minden egészen más, mert szerintem adottak voltak a lehetőségeink, hogy megszerezzük azt a gólt. Nehéz most bármit mondani, és nem is fogok senkinek felróni semmit.”

Negyedik gól

„Ez mindenkinek a hibája volt, nem figyeltünk, okosabbak voltak mint mi, és egy játékos üresen állt.”