Zé Roberto: „Ha Neymar így folytatja, 30 fölött már nem fog játszani…”

A korábbi klasszis játékos szerint fejben nincs minden rendben a PSG támadójánál

A többek között az FC Bayern München, valamint a Real Madrid csapatában is megforduló ex-futballista Zé Roberto úgy véli, hogy Neymar vissza akar térni Barcelonába, ám arról nincsen információja, hogy a Barça is vissza szeretné szerezni a dél-amerikai csatárt. 

Gyökeres változtatásokat kell eszközölnie, és itt elsősorban hozzáállásbeli váltásról beszélek. A sérülések nem segítették, de az utóbbi időben nem koncentrál 100%-osan a futballra. Ha minden így marad, egyrészt el fogja veszíteni az örömét a fociban, másrészt ha így folytatja, 30 fölött már nem fog játszani. A pénz és a hírnév mindig is vonzó volt a futballban. Ha ránézünk azonban Messire vagy Cristiano Ronaldóra, láthatjuk, hogy ők teljesen másból merítik a motivációjukat.

Nem tette meg a következő lépést

„Egyelőre azt mondhatjuk, hogy nem lépte meg azt, amit egy olyan tehetségnek, mint amilyen ő, meg kellett volna: előlépni, és a csapata első számú vezérévé válni.”

Visszatérne Barcelonába

„Az biztos, hogy Neymar vissza akar térni Katalóniába, de azt már nem tudom megerősíteni, hogy a Barcelona is akarja őt.”

*Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, három választható szín, és egy egyedi minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!