„Ez türelem kérdése. Be akarok kerülni az első keretbe”

A duplázó Carles Pérez minden fiatal számára releváns bölcsességet fogalmazott meg

 

A saját nevelésű Carles Pérez eddigi pályafutása egyik legszebb napján van túl, miután a Vissel Kobe ellen duplázni tudott az első csapatban. Pérez érthetően boldogan – és rettentően érett módon – nyilatkozott a találkozó után. 

„Azért vagyok itt, hogy kihasználjam a lehetőségeket, amit kapok. Egyébként még a B keret játékosa vagyok, ezzel pontosan tisztában vagyok. Nem tudom, mi fog történni, viszont én továbbra is végzem majd a dolgomat, és továbbra is azon leszek, hogy segítsek a csapatnak.”

A versenyhelyzet

„Ha dolgozol, és teszed a dolgodat a pályán, akkor a végén ez gyümölcsözni fog. Egyértelmű, hogy a világ legjobb klubjának a világ legjobbjait kell leigazolnia.”

Egyértelmű a célom: itt akarok maradni. Ez türelem és munka kérdése, nem szabad rögtön váltani, és mindent otthagyni az első nehézségnél. Kiskorom óta a Barçának szurkolok, az volt az álmom, hogy gólt lőhessek az első csapatban. Be akarok kerülni az első keretbe.

Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz kell egy könnyen hordozható táska? Megkerestük a legjobb minőségű alapanyagot, és erre terveztünk! Válassz a színek és a minták közül!