Suárez: „Ney mindent megtett azért, hogy visszatérjen”

A 'Fox Sports'-nak nyilatkozott Neymarról és Ansu Fatiról

Az FC Barcelona csatára, Luis Suárez a minap a ‘Fox Sports’-nak nyilatkozott a válogatott szünet során Neymar helyzetéről, valamint Ansu Fatiról is. Az uruguayi támadó elmondta, hogy már ritkábban beszélnek Neymarral, de a brazil mindent megtett, hogy visszatérjen.

Messi, Suárez, Neymar közös Whatsapp-csoport

„Időről időre beszéltünk, de az a közelmúltban nem annyira. Most egy kicsit többet, mert az ügy megnyugodott. Bonyolult volt, mert Ney egy nehéz időszakon ment át, ezért tiszteletben tartottuk a helyzetét.”

Vissza akart térni

„Beszéltünk Neymarral, amikor először el akarta hagyni a Barcelonát. Mindenki tudta, hogy el akar menni. Leóval mondtuk neki, hogy nem lesz jobb csapata, ahol több esélye lesz egyéni díjakat nyerni. De ő döntött. Abban a pillanatban úgy döntött, hogy mi a legjobb neki. Most úgy döntött, hogy megpróbál, és megtesz mindent azért, hogy visszatérjen.”

Ansu Fati

„Ansu egy nappal a debütálása előtt jött edzeni, és azonnal felhívta a figyelmünket az a magabiztosság, amivel nekiment ennek a kihívásnak. Meglepett minket, figyelembe véve az életkorát. Az idősebb játékosoknak támogatniuk kell őt, hogy folytassa azt, amit csinál, és ne változtasson a játékmódján. Nyilvánvalóan hajlamos vagy rá, hogy ‘úgy’ nézz rá, de megpróbálunk viccelődni vele, hogy jobban érezze magát.”