Vidal: „Ha nem érzem magam fontosnak, megoldásokat fogok keresni…”

Decemberben és a szezon végén is értékeli a helyzetét | Fejlődniük kell

Arturo Vidal nemrég a ‘TV3’ televíziócsatorna munkatársaival beszélgetett, mely során többek között azt is elárulta, hogy amennyiben a csapatban betöltött szerepe nem lesz meghatározó az idény folyamán, úgy a távozás mellett fog dönteni. 

„Egyesek mondhatják azt, hogy rendben van minden, de természetesen ez nem igaz. Ahhoz, hogy a végén mi emelhessük magasba a bajnoki trófeát, szintet kell lépnünk, és fejlődnünk kell. Szerencsére azonban van még időnk, hogy a megfelelő szinten teljesítsünk. Ha pedig nem menne, még többet kell dolgoznunk.”

A Bajnokok Ligája

„Nagyon nehéz sorozat, idén is hatalmas a verseny, nagyon erős csapatokat látok. A Liverpool tavaly már bizonyította, hogy fizikailag bármilyen ellenfelet félre tud söpörni.”

Black Friday az Eurobarca Shopban! 3 napig akciók, akár 70% kedvezménnyel – csapj le rá, míg a készlet kitart! 

Nem zárja ki a távozás lehetőségét

Számos olyan mérkőzés volt már, amelyeken nem kaptam lehetőséget. Ez különösen akkor tölt el szomorúsággal, amikor az előző összecsapáson jó teljesítményt nyújtok, a következő meccsen viszont mégsem lehetek a pályán. Objektívnek kell lenni, és minden egyes nap keményen dolgozni. Ha decemberben vagy a szezon végén nem érzem magam fontosnak, úgy megoldásokat kell keresnem a helyzetre, és kiszélesíteni a látószögemet (hogy hol is lehetne újra kulcsfontosságú labdarúgó – a szerk.).