Rakitic: „Nem értem a helyzetet, mert én játszani akarok.”

Örül a játéklehetőségnek, de még így sem zárja ki a távozás lehetőségét

 

Ivan Rakitic az Atlético elleni győztes mérkőzés után (0-1) elégedetten értékelt, és természetesen beszélt a saját helyzetéről is, hangsúlyozva, hogy ő a legszívesebben a Barçában folytatná, de ez nem csak rajta múlik. 

„Azt mondtam a korábbi interjúmban, hogy szomorú vagyok, hiszen elvették tőlem a labdát. Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy mennyit is jelent nekem a futball. Ha azonban lehetőséget kapok, nincs is jobb klub a Barçánál arra, hogy focizz. Én csak élvezni akarom a játékot, a lehető legjobban akarok teljesíteni, mert még sokat tudok adni ezen a szinten is. A társak bíznak bennem, és ha az edző a pályára vezényel, feltételezem, hogy akkor ő is. Most az a dolgom, hogy mindent beleadjak ezeken az összecsapásokon, és hogy elérjem a legjobb formámat.”

Még nem biztos a jövője

„Szeretném megfordítani ezt a szituációt. Ha valaki szomorú vagy rosszul érzi magát, ezt az érzést  félre kell tenni. Nem tudom, mi fog történni. Nem értem a helyzetet, mert én játszani akarok, de azt sem rejtem véka alá, hogy ha játszhatok, akkor nincs jobb hely Barcelonánál. A legjobbat akarom kihozni magamból. Ha ezt itt tehetem meg, annál jobb…”