Lenglet: „Nem volt tizenegyes, én voltam a főszereplő a labdával”

 

Az FC Barcelona francia bekkje, Clement Lenglet nem ért egyet Sergio Ramosszal abban, hogy két tizenegyest sem ítéltek meg a fővárosi csapatnak szerda este, ugyanis szerinte ő tiszta keretek között, szabályosan tisztázott Varane-nal szemben a mérkőzés első félidejében. 

A célom az volt, hogy eltüntessem onnan a labdát, és hogy az minél messzebb kerüljön a kapunktól, nagy erőt tettem a mozdulatba. Balszerencsés módon hozzáértem Varane lábához. Nem az a fajta játékos vagyok, aki csak úgy mindenkit lerúg… Úgy vélem, ez nem volt tizenegyes, én vagyok a főszereplő a labdával, és tudom, hogy nem fogok szabálytalankodni. Ha néhányan úgy vélik, hogy járt volna a büntető, ez az ő véleményük.

Lenglet végül a mérkőzés egészéről elmondta, hogy egyrészt – kevésbé önkritikusan fogalmazva – „veszítettünk két pontot a kihagyott helyzetek miatt”, másrészt viszont beismerte, hogy „hiányzott az összeköttetés a támadósorral”. 

Karácsonyi last min. akció 50%-ig! Csütörtökig add le a rendelésed az Eurobarca Jézuskájának és garantáltan házhoz viszi a csomagod!