Setién: „Egyre kevésbé értem a videóbírót”

Quique Setién nagyon elégedett volt a látottakkal

Quique Setién szerint is nagyon jól teljesített a csapata vasárnap este a Villarreal vendégeként a LaLiga 34. fordulójában. Dicsérte a Griezmann, Luis Suárez, Messi támadóhármast, illetve Sergi Roberto játékát is nagyon bíztatónak látta a szakember, nem látszott rajta, hogy sérülés után tért volna vissza.

A mérkőzésről

„Nagyon jó pillanataink voltak és sikerült javítanunk azt, ami az előző mérkőzéseken nem jött össze, eljutni az ellenfél kapujáig és gólokat szerezni. Örültem volna, ha ilyen pontosak vagyunk korábban is a többi mérkőzésen, de a foci nem egy egzakt tudomány.”

Griezmann teljesítménye

„Szerintem nagyon jó mérkőzést játszott. Kényelmesen, felszabadultan mozgott. Nagyon jó volt Luis Suárezzel és Lionel Messivel együtt. Egy kis szerencsével még több gólt tudott volna szerezni. Elégedett vagyok a teljesítményével.”

VAR nélkül a Barcelona lenne a listavezető?

„Egyre kevésbé értem a videóbíró (VAR) rendszert. Szerintem a VAR-ral a kezünkben van egy eszköz, amellyel igazságosabbá tehetjük a labdarúgást, de jelenleg úgy tűnik, hogy ez nem elég.  Utána mindig ott van az adott játékhelyzet értelmezése, beleértve azt is, hogy több szögből megnézzük az esetet.”

Korán sikerült előnyhöz jutni, ez volt a kulcs

„Ma mindenben jók voltunk, a szándék is megvolt. Jól játszottunk és már nagyon hamar vezetést is szereztünk és ez segített nekünk az önbizalmunk növelésében.”

Sergi Roberto

„Látványos mérkőzést játszott. Sérülése után pozitívan tért vissza, megújult energiával. A sokoldalúsága, hogy különböző posztokon is tud szerepelni, mindig jó.”

Az összes mérkőzés különböző

„Az összes találkozó különbözik, ma már mindent megtettünk. Vannak olyan csapatok, amelyek megnehezítik a dolgunkat, mert szilárd védelemmel rendelkeznek. Talán megleptük az ellenfelünket, hogy már nagyon hamar megszereztük a vezetést és utána már jöttek a gólok.”