Suárez: “A Bayern? Egy mérkőzésen bárkinek lehet esélye”

A Barcelona egy jó első félidei játékkal, visszafogott második játékrésszel is simán verte ki a Napolit, így az alap célt, hogy jusson be a csapat a nyolcas döntőbe, sikerült teljesíteni. Így értékelt a meccs után büntetőből gólt szerző Luis Suárez.

A célt teljesítették

Ezt szerettük volna elérni. Az elmúlt két hétben, amióta véget ért a Liga, erre a meccsre készültünk, tudva, hogy milyen kellemetlen ellenféllel fogunk találkozni, aki nagyon megnehezítette a dolgunkat az odavágón is. Az a fontos, hogy továbbjutottunk, és most gondolhatunk a következő ellenfélre.”

Napoli

“Ez a csapat nagyon sok helyzetet ki szokott alakítani a saját bajnoki meccsein, és tudtuk, hogy most is lesznek helyzeteik. Eleinte megijesztettek, de nem találtak be, mi viszont igen.”

Hatékonyság

“Ahogy teltek a percek, a csapat ki tudott dolgozni helyzeteket. A második félidőben tudtuk, hogy agresszívebben fognak letámadni. De arra koncentráltunk, hogy jussunk tovább. Tudtuk, hogy lesz letámadásuk, kevés helyet fognak hagyni, de több mint elégedettek voltunk a nagyon jó első félidővel.”

Bayern

“Egy mérkőzésen bárkinek lehet esélye. Ők egy nagy ellenfél, a végső győzelemre is esélyesek közül az egyik, ugyanúgy, ahogy a többi hét csapat is Lisszabonban. De le is kell játszani a meccseket.”