Griezmann: “Messivel minden jobban fog menni”

Visszatért a francia válogatottól és most már a Barcelonával készül Antoine Griezmann, akire szintén hatással voltak az elmúlt hetek történései. Az nem várható, hogy a támadó neve bármilyen szinten felmerülne az átigazolásoknál, biztosan maradni fog a Barcelonában.

Griezmann lehetett az, akinek alapvetően jó hír lehetett Messi távozási szándéka, hiszen az argentin nélkül a francia kerülhetett volna Messi posztjára, ahol az Atlético Madridban is játszott. Azzal, hogy Messi maradt, Griezmannak ezúttal is más poszt jut majd, azt nem lehet még látni, hogy Ronald Koeman hol számít majd rá. Griezmann mindenesetre a szerdai nyilatkozatában optimistán tekintett a jövő éve elé.

“Nagyon nehéz szezon volt a legutóbbi mindenki számára, de most újra elkezdhetjük”

A kapcsolat Messivel

“A Messivel való viszony hasonló volt, mint a kapcsolatom Mbappéval. Eleinte nem találtuk egymást a passzokkal, és nagyon sok időre volt szükségem, hogy megértsem magam vele. Messivel minden jobban fog menni.”

Idén címek kellenek

“Nagyon jól érzem magam Barcelonában, tudom, hogy bírom a klub bizalmát, és az edző bizalmát is. Nagyon szeretném már újra látni a csapattársaimat, és a pályán mindent beleadni, hogy minden lehetséges címet megnyerjünk, hiszen az elmúlt évben semmit sem sikerült nyerni, és ilyen nagyon régóta nem fordult elő Barcelonában.”

barcelona maszk