Ansu Fati: „Remélem, hogy játszhatok az El Clásicón, mindig is erről álmodtam”

A fiatal támadó nyilatkozott a Fradi elleni mérkőzést követően

Góllal indította a 2020-21-es BL-szezont is Ansu Fati, aki a tegnap esti, Ferencváros ellen 5-1-re megnyert csoportmeccsen egy találattal vette ki a részét a győzelemből. A meccs után nyilatkozott, amelyben beszélt arról is, hogy nagyon szeretne pályára lépni szombaton a Real Madrid ellen is.

A Ferencváros elleni mérkőzésről

,,Ez egy nagyszerű győzelem volt, 5-1-es győzelemmel nyitottunk, így kell tovább folytatnunk. Köszönettel tartozom a csapattársaimnak, akik kiszolgáltak. Frenkie [de Jong] fantasztikus passzt adott, nekem csak be kellett passzolnom.”

A gólörömnek volt címzettje is

,,Az unokahúgomnak küldtem, a bátyámnak megszületett a kislánya.”

Minden csatár bevethető

,,Fontos a csapatnak, hogy minden támadó játékos egészséges, mert minél többen vagyunk, annál nagyobb a versenyhelyzet is. Így pedig jobbak leszünk.”

Dolgozni kell a játéklehetőségért

,,Mindenkinek fejlődnie kell napról napra és majd az edző fogja eldönteni, hogy ki játszik. Ha éppen nem te következel, akkor keményen kell edzened ahhoz, hogy lehetőséget kapj.”

Messitől is sokat tanul

,,Messi mindig Leo, bármilyen szerepkörben. Nagyon boldogok vagyunk vele és örülünk annak, hogy itt van nekünk és hogy tanulhatunk tőle, aki a legjobb.”

Lelkesen várja a Real Madrid elleni El Clásicót és a Juventus elleni mérkőzést is

,,A legnagyobb lelkesedéssel készülök a Klasszikusra, mindig is erről álmodtam, hogy egy ilyen mérkőzésen játszom, ezért fontos, hogy most hamar regenerálódjak. Két nagyszerű mérkőzés következik, amelyekről mindig álmodtam, hogy játszhatok rajtuk és remélem, hogy lesz lehetőségem arra, hogy ez beteljesüljön.”