Griezmann: „Nekem az jön a legjobban, ha a pályán lehetek”

Közvetlenül a Real Sociedad elleni győzelem után Antoine Griezmann nyilatkozott a pályán a nagyarányú győzelemről: gólokról, helyzetkihasználásról, posztokról, és a bajnoki versenyfutásról.

“Ez egy nehéz pálya. A Barçának soha nem ment könnyen nyerni ebben a stadionban. De az első perctől kezdve a győzelemért mentünk. Az első találat mindig nehéz, ám nagy munkát végeztünk, és sok labdát már nagyon előretoltan vissza tudtunk szerezni. Jól reagáltunk a labdavesztésekre. Nagy meccs volt.”

Gólok

“Sokszor pont a góllövés nem megy nekünk, egyszerűen nem sikerülnek a dolgok a kapu előtt. De törekszünk rá, hogy ez javuljon. A mai nagy meccs volt mindenki számára.”

“Itt mindenki lő gólokat. A csapatnak fejben rendben kell lennie. Azoknak is, akik játszanak, és azoknak is, akik nem játszanak. Mindenki képes lehet arra, hogy döntő szereplővé váljon. Egy csapat vagyunk, és csak így tudunk elérni nagy dolgokat. “

Milyen szerepben érzi magát a legjobban?

“Nekem az jön a legjobban, ha a pályán lehetek. Ezt szeretném a legjobban. Később pedig alkalmazkodni kell ahhoz a rendszerhez, amire a csapatnak szüksége van. Munka, és még több munka.”

Ellenfelek a bajnoki versenyfutásban

“Szerintem nekünk saját magunkra kell koncentrálnunk. Mindent meg kell nyernünk, ami még előttünk van, és a végén majd meglátjuk. A ma mutatott összképpel és munkával el tudjuk érni. Koncentráljunk magunkra.”