Araújo: „Messi szokta mondani, hogy a szögleteknél támadjam a kapu rövid oldalát”

Az uruguayi középhátvéd szavai a Getafe elleni mérkőzést követően

Ronald Araújo a második félidő kezdete előtt csereként lépett pályára a Getafe elleni 5-2 arányban megnyert bajnoki mérkőzésen.

A fiatal védő összehozott egy tizenegyest az ellenfélnek, miután Enes Unal lábára lépett rá, később viszont javítani tudta a hibáját és egy szöglet után volt eredményes. A mérkőzés után a pálya szélén ő nyilatkozott a játékosok közül.

A Getafe tizenegyese

„A tizenegyesért kár volt. Legközelebb jobban kell majd koncentrálnom ezekben a helyzetekben…”

Messi szöglete után gólt fejelt, de ez nem a véletlen műve volt

„Az a helyzet, hogy amikor beszélek Messivel a szögletekről, és ő szokta mondani, hogy támadjam a kapu rövid oldalát a beadásoknál. Elég magas vagyok, ezért ezekben a szituációkban tudok segíteni a csapatnak és ezt is szeretném tenni. Már két gólt is szereztem így.”

A hátralévő mérkőzések és a bajnoki cím megnyeréséért folytatott harc

„Ez egy furcsa meccs volt, de a csapat képes volt helytállni és végül nyerni. Ez a legfontosabb. A második félidőben szenvedtünk egy kicsit. Lehetett volna egy nyugodtabb mérkőzésünk is. Még hét döntő vár ránk, és minden ellenfél a legjobbját fogja nyújtani.”

***

Otthonra, munkába, sportoláshoz, hidegben, melegben – mindenre gondoltunk, hogy bárhol tudj egyet frissíteni a Barçás kulacsodból!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát