Piqué: „Az Atlético ellen csak a győzelem számít. Nyerni kell bármi áron”

A Barcelona győzött Valenciában, Gerard Piqué szerint hasonló meccsen, mint a Villarreal ellen is. Elemezni kell a könnyen bekapott gólokat, egy hét múlva pedig csak a győzelem fogadható el az Atlético ellen.

Gondja volt a térdével a bemelegítéskor

“A térdem jól van, Ezek apró, kisebb problémák. De nagy általánosságban tudok versenyezni. Ez egy nagyon fontos győzelem volt a csütörtökön történtek után.”

A mérkőzés

“Tudtuk, hogy nem lesznek könnyű meccseink. Tovább folytatjuk a bajnoki küzdelmet. A nyugodt meccsek sem jelentik azt, hogy nem küzdesz és harcolsz meg a sikerért. A cél az volt, hogy legyünk harcban a szezon végéig a trófeáért, most itt vagyunk, harcban állunk. Hasonló meccs volt a Villarreal ellenihez, ahogy alakult, amennyire domináltunk. Soler gólja miatt a végéig szenvednünk kellett, hiszen egy gólos volt csak az előnyünk.”

“Nagyon szeretnénk hamarabb lezárni a meccseket. Néha ez előfordul, ezek sorozatok, néha így van, néha másként. Elemezni kell gólról gólra, nincs rendben így. Kevesebbet lőnek kapura ellenünk, de amit lőnek, könnyebben bemegy.”

„Jó dinamikába kerülhetünk, és ez a győzelem önbizalmat ad a következőkre.”

Idén tavaszra is kiválogattuk nektek a legjobb Barçás cuccokat – exkluzív darabok, prémium minőségben!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát

VAR

“Nem tudom, hogy volt-e szabálytalanság Ter Stegennel szemben Paulista góljánál, nem láttam, mert éppen megfordultam. Feltételezem, hogy a VAR nem látott semmit.”

Atlético

“Az Atlético ellen az egyedüli elképzelésünk az, hogy nyerjünk. Meg kell verni őket bármi áron. És utána jön még a Madrid – Sevilla.

Ki lesz a bajnok?

“Nem garantálnám, hogy aki a következő fordulót követően vezet, az meg is nyeri a bajnokságot. Látva, ami történik, nem mondanám ezt. Más körülmények között azt mondanám, hogy igen, de így, hogy zárt kapuk mögött rendezik a meccseket, valahogy semmi sem biztos. Remélem, hogy a következő fordulót úgy fejezzük be, hogy vezetjük a tabellát, de ha nem így lesz, akkor sem tenném tűzbe a kezem, hogy a másik csapat lesz a bajnok.”