Emerson: „Igazak a hírek, júliustól a Barça játékosa leszek”

Emerson Royal, aki az elmúlt két szezonban a Real Betisben játszott kölcsönben, és jelenleg a brazil válogatottra koncentrál, amely hamarosan a 2022-es katari világbajnokság selejtezőin fog majd pályára lépni az Ecuador és a Paraguay elleni mérkőzések során, biztosra vette, hogy a következő szezonban Barcelonában fog játszani.
 A Barça már közölte a szándékát a Betis csapatával
„Mindenki tudja, hogy július elsejétől szerződésem van a Barcelonával, három évre szóló szerződésem. És amint a médiában is láthattuk, a Barcelona már felvette a kapcsolatot a Real Betis csapatával, és bejelentette, hogy számítanak rám a következő szezonban. Örülök (az átigazolás előrehaladásának), mert ez az a klub, amelyben karrierem kezdete óta szerettem volna játszani.”
Ez számára egy nagy elismerés
„Számomra ez alapvető fontosságú és egy elismerést jelent. Minden játékos a Barçában szeretne játszani. Szeretnék a lehető leghamarabb megérkezni, és a legjobb teljesítményémet nyújtva szeretném megerősíteni a helyemet a csapatban.”
Ugyanakkor megdolgozott érte, hogy ez az álom megvalósuljon
„Kiváló érzés egy futballista számára, ha egy olyan klub ismeri el a tehetségét, mint a Barcelona. Ez a munkám eredménye, és ha Isten úgy akarja, a következő szezonban a Barcelonában fogok szerepelni.”
***
fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát