Imanol: „Ha úgy védekeznek, mint ellenünk, kevesen fognak itt nyerni”

A Real Sociedad elleni bajnokin nem teljesített rosszul a Barcelona, különösen annak fényében, hogy Lionel Messi távozása még nagyon is élénken élt mindenkiben.

A meccs után Imanol Alguacil, az ellenfél edzője kapott is kérdést a Barcelona játékáról és a csapat felkészültségéről. A tréner szerint azzal, hogy nincs már Messi, nem válik majd trófeákra esélytelen csapattá a Barcelona, sőt. Ehhez szerinte az kell, hogy védekezés tekintetében úgy teljesítsen minden pályán lévő, ahogyan vasárnap is tette.

“Lehet, hogy nincs itt Messi, de ez a Barcelona egy nagyon jó Barcelona. És ha úgy tudnak 10 emberrel letámadni a jövőben is, ahogyan tették ma, akkor nekem az a véleményem, hogy nagyon kevés csapat fog nyerni itt.”

“Nagyon jó csapatuk van, és egy remek edzőjük, lehetett látni, hogy milyen a hozzáállása minden egyes játékosuknak. Így kell játszani. Ha a Barcelona védekezés tekintetében azt fogja csinálni a jövőben, mint amit ma csinált, hozzáadva azt a tudást, amivel rendelkeznek,… nagyon közel lesznek ahhoz – ahogyan máskor is – hogy megnyerjék a bajnoki címet, és nagyon jól szerepelhetnek nemzetközi porondon is. Nincs semmi kétségem.”

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!