Koeman: „Ebben az országban a semmiért is kiállítanak”

A holland edző bírálta a tegnap esti játékvezetést, illetve elmondása szerint még nem beszélt Laportával

Ronald Koeman a csütörtök esti, Cádiz elleni gól nélküli döntetlent követően csalódott volt, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést, de az eredmény ellenére elégedett volt a játékosok hozzáállásával, ellenben a játékvezetéssel de Jong kiállítása miatt.

A mérkőzésről

,,Úgy gondolom, hogy jó volt a csapat. Mi birtokoltuk a labdát, és ugyan küzdöttünk, hogy legyenek helyzeteink, de nekünk is voltak a legnagyobb lehetőségeink a meccsen, egészen az utolsó percig ott voltunk. Egyáltalán nem panaszkodhatok a hozzáállásra, mindent megtettünk. Nehéz meccs volt, amelyen szükség volt a kreativitásra. Hiányzott az utolsó passz. Ha nem szerzel gólt, nem nyersz.”

Második félidő

,,Jobbak voltunk, mivel az ellenfelünk elfáradt. Voltak lehetőségeink, de nem éltünk velük. Az ellenfél fizikailag gyengébben állt, Frenkie második lapja pedig megnehezítette a helyzetünket.”

A legutóbbi két mérkőzésen két pont

,,Nyernünk kell. A csapat megérdemli a győzelmet, de a mai nem annak a napja volt. Remélem, hogy vasárnap az lesz.”

Elküldte a játékvezető a kispadtól

,,Ebben az országban a semmiért is elküldenek. Mindenki látta, hogy két labda volt a pályán, a bírót kivéve. Ez magáért beszél. Nem azért történt, mert ideges voltam. Mondtam a negyedik játékvezetőnek, hogy két labda van, de itt a semmiért is elküldenek.”

Jövő

,,Ez nem csak az eredményről szól, meg kell nézni a hozzáállást, az elkötelezettséget… Nem panaszkodhatok. Volt négy vagy öt helyzetünk, mégse nem szereztünk gólt, és ezért vagyok elégedetlen. A hozzáállást emelném ki, ez a fontos, nem az én személyes helyzetem.”

LaLiga

,,Mindig meg kell próbálni minden meccset megnyerni. Címeket is megpróbálunk nyerni, de realistának kell lennünk, és meg kell néznünk, hogy milyen csapatunk van, illetve a hiányzókat is. Most heten hiányoznak.”

Laporta

,,Az elnök a szállodában volt, és üdvözöltük egymást. Több nap is a rendelkezésünkre áll, ha a klub beszélni akar.”

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!