Ter Stegen: „Nem csatolhatjuk le a vállunkat a testünkről a 16-oson belül”

A német hálóőr nyilatkozott az Elche elleni mérkőzést követően

Ter Stegen volt az egyik, aki a vasárnap délutáni, Elche ellen 2-1-re megnyert mérkőzést követően röviden nyilatkozott a pálya szélén. A német kapus kifejtette véleményét arról a szituációról, amikor Jordi Alba kezezés-gyanús helyzetbe került, és hiába reklamáltak tizenegyesért a hazaiak, a játékvezető nem ítélt büntetőt, valamint azt is elmondta, hogy nagyon örül a győzelemnek. 

 

Győzelem

,,Ez egy olyan délután volt, amikor nem volt sok dolgom. Jó meccsük volt, kivárásra játszottak, és egy az egyben próbáltak támadni. Küzdelmes és nehéz meccs volt. Nagyon örülök a három pontnak és a győzelemnek.”

Változások

,,Xavi azt mondta nekünk a félidőben, hogy javítsunk az intenzitásunkon. Az emberfogás, amivel nyomást gyakoroltak ránk, nem segítette a játékunkat. Valami más megoldást kellett keresnünk, és az jól működött.”

Tizenegyes szituációk

,,A tizenhatoson belüli kezezéseket mindig sokat lehet vitatni. Nem láttam a tévében, de nekem úgy tűnt, hogy ahogy Jordi fordult, nem figyelt, és nem is tudta, hogy merre van a karja. Nem csatolhatjuk le a vállunkat a testünkről, amikor belépünk a büntetőterületre. A játékvezető jól ítélte meg a helyzetet.”

***