Évzáró rendezvény a katalán derbivel

December 8-án Espanyol - Barça meccset rendeznek | Ezúttal minden érdeklődőt várunk

Az első hivatalosan bejegyzett magyar FC Barcelona szurkolói klub, a Penya Blaugrana Budapest az októberi megnyitó rendezvénye után egy újabb eseménnyel jelentkezik, melyen a belépés ezúttal nem lesz korlátozott, vagyis a tagokon túl minden egyes érdeklődő és Barça-rajongó részt vehet a meccsnézéssel egybekötött rendezvényen. Alább a Penya Blaugrana Budapest vezetőségének a meghívóját közöljük. 

***

Kedves Penya-tagunk, kedves érdeklődő, kedves Barça-rajongó!

Ha eljöttél a megnyitónkra, ha nem, itt az újabb alkalom, hogy találkozzunk, egy kicsit játsszunk, és hogy szurkoljunk is együtt.

Illetve egy újabb esély, hogy jobban megismerkedjünk, hogy lehetőséged legyen kérdezni bármiről, ami téged vagy a tagságot kifejezetten érdekel. Bízunk benne, hogy el tudsz jönni a következő eseményünkre, amit a katalán rangadó köré szervezünk.

A meghívó ezúttal NEM csak Penya-tagoknak szól, ami azt jelenti, hogy bátran hívj meg te is barátot, családtagot, bárkit, aki szerinted jól érezné magát velünk.

Erre most van lehetőség, ahogy arra is, hogy ez alkalommal bárki személyesen, postára járás helyett belépjen a Penyába. Úgyhogy ha van családtagod, barátod, akinek szerinted a Penyában lenne a helye, küldd el neki ezt a meghívót.  

A rendezvény időpontja és helyszíne:

A rendezvény programja:

  • 18.00 – 18:15 – érkezés
  • 18.15 – 20.00
    • személyes belépési lehetőség,
    • válogatott Barçás videók,   
    • hogyan működik a jegyigénylés a gyakorlatban? – rövid előadás, infók mindenkinek, aki készül valamikor meccsekre
    • azonnali kérdések és válaszok mindenre, ami érdekes
    • tagsági elismervények átadása azoknak, akik még nem kapták meg
  • 20.00-tól 20.30-ig villámkvíz nyereményekkel
  • 20.45-től Espanyol – Barça katalán derbi (LaLiga, 15, forduló)

A részvétel ingyenes, a fogyasztásra minden olyan tag, aki a rendezvény előtt már tag volt, 10 % kedvezményt kap.

Fontos számunkra a szervezés miatt, hogy tudjuk, hányan leszünk. Ezért kérjük szépen, hogy feltétlenül jelezd a részvételi szándékodat EZEN A LINKEN.

Ha van ismerősöd, családtagod, barátod, aki ez alkalommal személyesen belépne a tagságba, ő itt tudja előre letölteni és kitölteni a tagfelvételi lapot, az online jelentkezőlapot ÉS az adatvédelmi tájékoztatót. Kitöltött lapokkal villámgyors lesz a jelentkezés. De ha már tag vagy, akkor ezekkel nem kell foglalkoznod. Ha valaki más kitöltött és aláírt jelentkezési lapjait Te hoznád el, arra is van lehetőség.

Utóirat: Változás esetén a fenti linken megadott e-mail címeteken és a Facebook-eseményünk alatt kommunikálunk Veletek! Fontos, hogy a hivatalos regisztráció a fenti űrlapon történik, azaz a részvételi szándékodat a fenti linken jelezd – az, ha a Facebook eseményen is jelzed a részvételi szándékodat, az segíti a többieket, hogy lássák, mennyien leszünk! 🙂

Várunk szeretettel,

A Penya Blaugrana Budapest elnöksége

***