Masiáról jöttem S02E05 | Akiket nem értünk, hogy mit keresnek a Barçában: Alonso, Bellerín és Kessié

Visszatért a Masiáról jöttem a második évad ötödik részével!

Az év első adásában kitértünk a katari világbajnokság rövid és hosszú távú hatásaira, illetve beszélgettünk a tornát követő mérkőzésekről is. Ti pangásra vagy pörgésre számítottatok? Nekünk fura volt leülni úgy a TV elé, hogy már bajnoki meccsek mennek alig a vb-döntő, a karácsonyi bejgli és a szilveszteri pezsgőzés után. Megpróbáltuk megkeresni a Barcelona első két bajnoki találkozóján látott negatív tapasztalatok okát, illetve azt is megvitattuk, hogy kik illenek (vagy éppen nem), esetleg illenének bele Xavi épülő projektjébe.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit gondolunk a felsorolt témákkal kapcsolatban, akkor feltétlenül hallgasd meg ezt az epizódot! A komment szekcióba bátran írjátok le a véleményeteket az adással és a témáinkkal kapcsolatosan is, Spotify-on pedig szavazzatok!

A mikrofonok mögött a beszélgetés moderátora, Majoros Áron, és két állandó beszélgetőpartnere, Balogh ,,Efi” Efraim, illetve Berekalli Bence!

Fontos! Segíts, hogy élmény legyen minket hallgatni! Töltsd ki az itt található kérdőívet, és járulj ezzel hozzá a podcast fejlődéséhez!

Köszönjük!

YouTube:

Spotify: