“A Wembleyben megmutattuk, idegenben is jók vagyunk”

Sergi Roberto az Inter elleni mérkőzés előtt

Az FC Barcelona jobbhátvédje, Sergi Roberto képviselte a katalán együttest a játékosok közül az Internazionale elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A saját nevelés elmondta, hogy javult az idegenbeli teljesítményük, és azt is, hogy örül Messi visszatérésének. Ezen kívül beszélt a jó formájáról, és arról is, hogy védekezésben fejlődniük kell. Valamint elárulta, mi a tervük az Inter ellen.

Ha nyernek, csoportelsők

“Tudjuk, hogy ha nyerünk holnap, megnyerjük a csoportot. A tavalyi szezonban a teljesítményünk nem volt jó idegenben, de a Wembeyben megmutattuk, hogy ez megváltozott. Mindig fontos nyerni és a csoport élén végezni. Ha második leszel, erős ellenfelet kaphatsz, de holnap úgy megyünk ki a pályára, hogy arra gondolunk, ez csak egy újabb meccs.”

Messi is elutazott Milánóba

“Az jó, hogy Leo visszatért, ez jó hír az egész csapat számára. Ő a legjobb játékos a csapatban és a világon is. Nem tudom, hogy játszhat-e holnap, de a visszatérése jót tesz a csapatnak mentálisan.”

Jó formában van

“Örülök, hogy segíthetek a csapatnak. Igaz, hogy a számok tekintetében a közelmúltban sok segítséget nyújtottam, de a legfontosabb a kollektíva. Továbbra is szeretném így folytatni.”

Sok a kapott gól, de jól állnak

“Igaz, hogy több gólt kapunk, mint tavaly. Fejlődnünk kell és önkritikusnak kell lennünk. Még így is első helyen vagyunk a bajnokságban és a Bajnokok Ligája-csoportunkban, szóval nyugodtak vagyunk.”

Az Inter játékáról

“Tudjuk, hogy az Inter szeret magasan letámadni. Otthon sokkal erősebbek, és kényelmesebben is futballoznak. Az a cél, hogy kihozzuk őket ebből a komfortzónából.”

***

Már tele vagy  Barçás tárgyakkal és azt gondolod, nem tudunk újat mutatni? Ezekkel a termékekkel talán még meg tudunk lepni. Siess, hogy ne maradj le róla!