Valverde: „Nem fogunk kockáztatni Messivel”

Messi játéka kérdéses | Agresszív Intert vár

Az FC Barcelona – Internazionale összecsapást megelőzően ma este a katalán együttes vezetőedzője, Ernesto Valverde megtartotta az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját. A spanyol menedzser nem erősítette meg, hogy a csapata kiválósága, Lionel Messi pályára fog-e lépni a holnapi mérkőzésen. A tréner viszont azt elárulta, hogy erősebb és intenzívebb Intert vár, mint a legutóbbi párharc során.

Agresszív Interre számít

„Határozottan agresszívabb ellenfélre számítunk – mint a Camp Nouban – a rájuk nehezedő nyomás miatt. Az Inter nagyon intenzív lesz, uralni akarják majd a játékot.”

Messi állapotáról

„Leo játszhat, de várnunk kell vele. Az edzés után meglátjuk, nem fogunk vele kockáztatni. Egyébként jól van, de természetesen szükséges, hogy Messi regenerálódjon.”

Ha győznek, csoportelsők

„A csoport negyedik fordulója előtt már ebben a helyzetben lenni nagyszerű. De nem akarok túl sok kockázatot vállalni. Fel fogunk készülni a mérkőzésre, természetesen nyerni szeretnénk.”

Arturo Vidalról

„Ő egy olyan játékos, aki nagy lelkesedéssel játszik. Meglátjuk, hogy holnap játszik-e vagy sem, de persze azt látjuk, hogy ő egy olyan játékos, aki képes megváltoztatni a meccs ritmusát.”

Nainggolan játéka kérdéses

„Nainggolan egy fontos játékos, ezt nem tagadjuk. Nagyon sokat ad a csapatának, de meg kell várnunk, hogyan fognak felállni.”

Az ellenfélről

„Szeretem az Intert, mert bátor csapat. Van egy taktikájuk, és ragaszkodnak hozzá. Igaz, hogy néha kockázatot vállalnak, de győztes mentalitásuk van, amely meghozza a gyümölcsét, hiszen jó formában vannak.”

***

Te vagy a legnagyobb Messi rajongó? Ne hagyd ki ezeket az egyedi darabokat, ezeket máshol garantáltan nem találod meg!