Arthur: “Tavaly hibáztam, idén javulok fizikálisan”

Örülne, ha Neymar visszatérne | Telített középpálya

 

Csütörtök délután Arthur Melo nyilatkozott a média képviselőnek a Barcelona Egyesült Államokbeli túráján. A brazil beismerte, hogy a tavalyi szezon második felére elfogyott, de biztosított mindenkit arról, hogy tanult a hibájából. Arthur továbbá kifejezte örömét Neymar esetleges visszatérése kapcsán. 

“A Barcelona keretében mindegyik középpályás elég tehetséges ahhoz, hogy a kezdőcsapatban kapjon helyet. Nagyon sok minőségi játékosunk van, a döntés joga a mesteré.”

Coutinho

“Neki kell döntenie. Beszélnie kell a családjával, és elégedettnek kell lennie a helyzetével. Szerintem egyébként most boldog itt. Remélem, hogy marad. Ő is keményen dolgozik – csakúgy, mint mindenki a keretből.”

Neymar

“Nem tudom, hogy visszatér-e, és nem is beszélek vele erről, mert így is rengeteget kérdezik őt a témáról… Szurkolóként azt mondom: örülnék, ha ismét itt játszana. Azt nem tudom, hogy nyíltan fel kellene-e vállalnia a váltási szándékát, ahogy azt Piqué sugallta. Meglátjuk, mi fog történni.”

Előbb csatlakozott a csapathoz

Az első szezon nagyon jó volt, teljes mértékben sikerült alkalmazkodnom az együtteshez. Többet kell dolgoznom, mert ez az idény nagyon hosszú lesz. Pontosan ezért jöttem idén előbb vissza: fizikálisan topon akarok lenni. Tavaly ezen a téren hibáztam, ezt nem akarom megismételni.

Copa América

“Számos válogatott ellen léptünk pályára, és végül mi nyertünk. Ez értelemszerűen önbizalmat ad.”

Az idei célok

“Minden egyes trófeát meg akarunk nyerni. Ez nagyon nehéz lesz, de azért vagyunk itt, hogy ezt elérjük.”

*Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, három választható szín, és egy egyedi minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!