Trincão: „Csak idők kérdése, hogy hozni tudjam a Bragás formámat”

A szerdai, Ferencváros elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Ronald Koeman mellett Francisco Trincão állt még az újságírók rendelkezésére. A portugál szélső beszélt arról, hogy nem gondol a távozásra, mert szerencsés, hogy a világ legjobb csapatában lehet, illetve elmondása szerint, csak idő kérdése, hogy Barcelonában is olyan teljesítményt tudjon majd nyújtani, mint Portugáliában.

Ferencváros

„Ez egy újabb mérkőzés, amelyen nyerni szeretnénk. Arra törekszünk, hogy megszerezzük a három pontot.”

Gólszerzés

„A gólszerzés egy kihívás számomra, amit minél többször szeretnék majd elérni, de megpróbálom a munkámat végezni, akár legyen szó gólok szerzéséről, gólpasszok kiosztásáról vagy bármi másról. Remélem, hogy a jövőben sok gólt fogok majd szerezni.”

Nem gondol a távozásra

„Nem gondolkodom a távozáson, nagyon boldog vagyok, hogy a világ legjobb csapatában lehetek. Ez egy álom számomra. Kétségtelenül maradni fogok.”

Meglepetések

„Meglepett, hogy a csapattársaim milyen remek képességekkel rendelkeznek. Élmény velük játszani.”

A jelenlegi szezon

„Minden egyes mérkőzésen szeretnék játszani, mint minden csapattársam. De ez az edző feladata, és ő az, aki dönt erről. Azért dolgozok, hogy minél több játéklehetőséghez jussak.”

Fejlődés

„Csak idők kérdése, hogy ugyanolyan teljesítményt tudjak majd nyújtani Barcelonában, mint a Bragában. Mérkőzésekkel és bizalommal el fogom majd tudni érni ezt.”

***