Suárez külön, Messi egyáltalán nem edzett

Az argentin kisebb sérüléssel tért vissza a válogatottól; az uruguayi a visszatérésén dolgozik

Lionel Messi kihagyta a csapat hétfői edzését, Luis Suárez pedig különmunkát végzett a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban, amikor a foghíjas csapat elkezdte a felkészülést a következő bajnoki meccsre.

A hétfői napon ért véget azon labdarúgók kisebb szünete, akik nem szerepeltek hazájuk válogatottjában. Messi ugyan visszatért a válogatottól, de nem vett részt az edzésen, ugyanis kisebb lágyéksérülést szenvedett az argentinok pénteki, Venezuela ellen lejátszott barátságos mérkőzésén.

Luis Suárez, akinek a Betis elleni bajnoki meccsen ficamodott ki a bokája, szintén nem dolgozott a csapattal. Az uruguayi csatár rehabilitációs gyakorlatokat végzett, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére álljon.

A hazájuk válogatottjában szereplő játékosok az elkövetkezendő egy-két napban térnek vissza Barcelonába, hogy készüljenek a szombati, Espanyol elleni városi derbire.

*AKCIÓS termék: -40%! Olyan Barcás dekorációt keresel a szobádba, ami eredeti és sosem veszíti el az aktualitását? Ezzel a poszterrel megtaláltad. Rendeld meg kedvezménnyel!