Firmino kihagyja a keddi visszavágót

A Liverpool közölte az információt | Izomsérülés miatt nem lesz bevethető

 

A Liverpool brazil támadója, Roberto Firmino játékára nem számíthat majd Jürgen Klopp vezetőedző a Barcelona elleni visszavágón a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Ezt az angol klub jelentette be szombaton este. 

Amint az ismeretes, az első felvonás előtti napokban egy edzésen Firmino izomsérülést szenvedett, aminek következtében nem is lehetett a kezdőcsapat tagja a Barça elleni, végül 3-0-s katalán sikerrel végződő odavágón. A dél-amerikai klasszis végül beállt a találkozó végén, ám amint az az egyesület közleményéből kiderül, nem volt 100%-os állapotban.

Roberto Firmino ki fogja hagyni a Barcelona elleni visszavágót kedd este, ám a vezetőedző rendelkezésére állhat majd az utolsó bajnoki mérkőzésén a Wolverhampton Wanderers ellen. A brazil csatár nem játszhatott a Newcastle elleni meccsen, amit 3-2-re nyert meg a csapat, köszönhetően egy izomsérülésnek, amit még a hét korábbi szakaszában szedett össze.

A fenti információkat egyébként Jürgen Klopp is megerősítette a Newcastle elleni találkozó után szombat este, kiemelve, hogy „kedden nem léphet pályára, a többit majd meglátjuk még”. 

Másik fontos hiányzó lehet még a Vörösök háza táján az egyiptomi Mohamed Salah, akit a Newcastle elleni meccsen kellett hordágyon levinni a pályáról. Klopp elmondása szerint a csatár az öltözőben már jól nézett ki, de természetesen meg kell várni a következő napok vizsgálatait, amit majd a játékoson végeznek el.

*AKCIÓS termék: -37%! Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz keresel egy erős, de könnyű hátizsákot? Rendeld meg kedvezménnyel!