Messi felépülése elhúzódhat

Egy BL és három-négy bajnoki maradhat ki

Tovább fog késni Messi visszatérése a csapatba, miután a tegnap délelőtti hírek szerint nem tudott edzeni – de a kihagyásának mértéke kérdéses. A Sport és a Mundo szerint még egy hónapig kieshet, a klub viszont ezt cáfolta. 

A Diario Sport és a Mundo Deportivo is beszámolt róla , hogy Messinek az augusztusban elszenvedett vádli sérülése újult ki, ezért nem tudott délelőtt edzeni és nem fog tudni játszani még körülbelül 1 hónapig. Később a klub cáfolta a komolyabb problémát, mindössze annyit közöltek hogy nem akarnak extra kockázatot vállalni, ezért biztosra mennek az argentin gyógyulását és visszatérését tekintve.

Messi számára így kimaradhat az Osasuna, Valencia elleni bajnoki, az első BL meccs, utána pedig valószínű, hogy a Granada elleni bajnoki is, de ez nyilván függ a felépülésétől. A legfrissebb hírek szerint azonban a válogatott szünet utáni fordulóig biztosan nem lép majd pályára.

Az edzésen külön dolgozott Frenkie de Jong, bár sérülésről nincs hír nála, részt vett rajta továbbá Iñaki Peña, Carles Pérez és Ansu Fati is – utóbbi kettőre pedig további szerep hárulhat, amíg Suárez és Dembélé is sérült.