Újabb probléma: Dembélé combizom húzódása

Volt eddig is gondja Ronald Koemannak, de a sérüléshullám nem áll meg. Az újabb kieső az orvosi szoba évek óta legkitartóbb vendége, Ousmane Dembélé.

A francia az idei szezonban eddig elkerülte a sérüléseket, és ez jót is tett a teljesítményének. A hétvégi, Cádiz elleni bajnokin azonban megsérült a jobb combján, egyelőre úgy tűnik, hogy nem olyan súlyosan, mint korábban sokszor.

Szakadásról vagy részleges szakadásról nem számolt be senki, minden média  húzódásról beszél, ennek a mértéke az, amit senki nem ismer, és ami meghatározza majd, Dembélé rehabilitációjának hosszát. Az nagyon valószínű, hogy még egy kisebb sérülésnél is óvatosabbak lesznek a klub orvosai, és nem fognak túl korán engedélyt adni Dembélének a visszatérésre. Még Ernesto Valverde egyszer elkövette azt a hibát, hogy rizikót vállalt a játékos szerepeltetésével, és Dembélé vissza is esett.

Ez alapján az biztos, hogy a Juventus ellen nem fog pályára lépni, és a hétvégén, a Levante ellen sem várható a játéka. Szintén meglepetés lenne, ha a Real Sociedad elleni azt követő bajnokin játszana.

Ezután pedig attól függ, mikor tér vissza, hogy milyen súlyú a húzódása, de ilyen jóslásokat még korai tenni.