Dembélét megműtötték, négy hónap múlva térhet vissza

A klubnak arra kell törekednie, hogy meghosszabbítsa a játékos szerződését

A legrosszabb előjelek beigazolódtak. Ousmane Dembélé a következő négy hónapban nem léphet pályára. A szélsőt hétfőn Finnországban Dr. Lasse Lempainen operálta meg, a játékosnak combizom problémái voltak. Így Dembélé az előszezonban egészen biztosan nem lesz játékra alkalmas állapotban és az új szezont sem a csapattal kezdi majd meg. A becslések szerint október végén térhet majd vissza.

A játékos újabb sérülése csapás mind neki, mind a klubnak. Mindkét fél a játékos szerződésének meghosszabbításáról tárgyal. Dembélé jelenlegi kontraktusa 2022 júniusában lejár, és a klub világosan elmondta, hogy ha nem fogadja el a hosszabbítás feltételeit, akkor azonnal megpróbálnak tőle megválni, hogy megakadályozzák, hogy jövő nyáron ingyen távozzon.

Most az eladás lehetősége azonban teljesen kizárt, mert az átigazolási időszak zárásakor a játékos még mindig sérült lesz, és nyilván senki sem fogja megvenni. Most a klubnak arra kell törekednie, hogy megállapodjon Dembélé szerződésének meghosszabbításáról, azonban ez nem lesz egyszerű feladat.

Jelenleg Koemannak nyolc támadója van, ezért Dembélének nehéz lesz helyet kapnia a csapatban. A verseny óriási, és az olyan játékosok padra ültetése, mint Messi, Depay vagy Griezmann, összetett, bonyolult feladat lesz a számára. A 24 esztendős játékosnak ez volt a tizedik sérülése, amióta Barcelonába igazolt, bár az elmúlt szezonban kevesebb fizikai problémája volt.

***

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát