Pedri visszatérése 3-4 héttel eltolódhat, Dembélé felépülése is lassabb a vártnál

Bár a csapat által elért eredmények mostanában elégedettségre adhatnak okot a szurkolóknak, vannak olyan hírek is, amik nem

Pedri játéka most már gyakorlatilag kizárt az április 5-i Real Madrid elleni Copa del Rey elődöntő visszavágóján, miután izomsérülése kissé kiújult. Fontos megemlíteni, hogy a kanári-szigeteki játékos visszatérése várhatóan a március 19-i, Real Madrid elleni bajnoki mérkőzésen lett volna esedékes, de végül szembekerült a valósággal, és kénytelen volt abbahagyni a reménykedést, miután rosszul érezte magát a múlt pénteki edzésen.

Ez az első figyelmeztetés elég volt ahhoz, hogy a klub orvosi stábja felügyelje a felépülését azzal a céllal, hogy a következő Clásicóra már újra teljes mértékben játékra alkalmas állapotban legyen, az érzései azonban továbbra is negatívak, így gyakorlatilag kizárt a visszatérése a válogatott szünetet követően.

Hasonló helyzetben van Ousmane Dembélé is, akinek a felépülése a vártnál sokkal lassabban halad. Egyelőre senki sem tudja biztosan megmondani a klubnál, hogy a francia szélső bevethető lesz-e a kupameccsen, bár minden jel arra utal, hogy az esélyei erre igen csekélyek.

***