Mire fogadjunk a Barcelona – Bayern meccsen?

Íme az 1xBet értékelése a legizgalmasabbnak ígérkező Bajnokok Ligája negyeddöntőről.

A katalán és a német klub összecsapása talán a leginkább várt mérkőzés a negyeddöntők között. Minden szem erre a meccsre szegeződik, talán azért is, mert a legjobb nyolc mezőnyében csak ez a két klub mondhatja el magáról, hogy már megnyerte korábban a legrangosabb európai sorozatot. De nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy a fenomenális formában játszó Bayern találkozik a kivételes Lionel Messivel.

És az egyik legjobban játszó csapat találkozása a legjobb játékossal kétségtelenül érdekes. Münchenből idén akár Lewandowski, akár más, vetélytársa lehetett volna Messinek az Aranylabdáért folytatott harcban is, de az idei kiírást törölték, de mindkét oldalon igaz, hogy nem csak a főszereplőkre illik odafigyelni.

Ami az esélyeket illeti, nagyon nehéz megmondani a meccs végkimenetelét, ugyanakkor van néhány fogadás, amik a végeredménytől függetlenül kecsegtetők lehetnek.

Több mint 2,5 gól esik: 1.61

Láttuk már, hogy ez a fogadás miként dőlt el a két csapat nyolcaddöntős meccseinek visszavágóin. Mindkét csapat gólokat is lőtt, és kapott is gólt – pedig nem volt olyan erős az ellenfele. Figyelembe véve azt, hogy most csak egy mérkőzés lesz, a csapatok nem tartogathatják az erőiket egy második meccsre. Így nyílt találkozóra van kilátás. A két csapat legutóbbi 4 európai mérkőzésén 15 gól esett, ez is arra utal, hogy lesznek gólok.

Lionel Messi gólt rúg: 2.00

Kifejezetten érdekes, hogy ilyen magas oddsot adnak arra, hogy Messi gólt szerez. Az nyilvánvaló, hogy a Bayern ereje miatt ilyen magas az odds, de itt illik megjegyezni, hogy a Bayern védelme azért korántsem tökéletes.  Ha Alaba játszik középső védőt, az mindenképpen hibapont lehet, pláne erős támadósorral rendelkező csapatokkal szemben. A vírust követő újraindulás óta a Bayern rendszeresen kapott gólokat, a Barcelonánál gyengébb riválisokkal szemben is. Ilyen alapon pedig Messi különösen esélyes arra, hogy betaláljon.

Tedd meg a tétjeidet az 1xBet-en és élvezd a legjobb focit a legjobb csapatokkal.