Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Természetesen Fortnak nem a csereként kapott 20-30 percekben kell megtanulnia focizni, nincs rá szüksége. Korosztályos válogatott. A spanyol bajnokságban meccsrutinra és bizalomra lenne vagy lett volna szüksége, amíg lehetett volna.
Lehet többet lehetne kihozni belőle, de jelen állapotában életveszély lenne Koundé helyett ( de G. Martin helyett is) kezdőbe rakni komoly mérkőzéseken. Tegnap folyamatosan lemaradt az ellenféről, induló sebessége nulla volt. Lehet kimagasló az előrejátéka, de mivel védő, elsősorban a védekezése legyen az. Ha a jó védőjátéka mellé még be tud segíteni a támadásokba az külön jó. Addig viszont maximum csereként játsszon már eldőlt mérkőzéseken.bence0330 írta: ↑2025.05.04. 10:22:00Valóban vannak bizonytalanságai hátra, de mondjuk én ezt sosem nézem, hogyha ilyen teljesen hideg lábú játékosok állnak be, nagyon igazságtalannak tartom az ilyen jellegű összehasonlítást.
Meg amúgy Martin sem gyorsabb, ha már ez az összehasonlítási alap, szerintem senki nem Koundé elé könyörgi, aki lehet, hogy a világ legjobb jobbhátvédje. De azért őt is lehetne vele cserélni, sőt, továbbra is állítom, hogy szélső híján simán be lehetne tenni őt oda is csereként, kimagasló az előrejátéka, képes full egyedül megcsinálni dolgokat, még hideg lábbal is, most is bizonyította. Ha valaki nem látta a tavalyi rájátszásos szólógólját, amit a félpályánál egy esernyővel kezdett, akkor érdemes megnézni.![]()
Nem lenne nehéz a leggyengébben teljesítő játékos elé kerülni, de szerintem erről pont nem lesz senki se meggyőzve, kell nyáron egy jobb és bal hátvéd is.
Tegnap Martin lett a meccs embere. Whoscored-on is.
Bár Flick pont be tudta látni több tévedését is, de ebben nem hiszem. Egyszerűen eddig sem volt semmivel több oka Martint játszatni,mégis őt néztük.
Én a Sofascore-t szoktam nézni, le van töltve tabletre. De nem tudom, hogy milyen adatokból dolgozik.
A második félidőben egy kicsit romlott az arány, de a lecserélésekor még mindig 92%-os volt a passzpontossága. Érdekes, hogy ehhez képest csak 6.8 pontot kapott, a legrosszabb értéket a csapatból, lehetséges, hogy a két sikertelen lövése miatt számolták így, mert azért a Sofascore minden hasznossága ellenére mégiscsak egy gép.ElBartimaeus írta: ↑2025.04.23. 12:25:03Amúgy elég komoly az a 98%, főleg, hogy ő azért játékban volt néhány kockázatosabb helyzetben is, mint Inigo.
Ezeket a statokat honnan nézitek? Amúgy elég komoly az a 98%, főleg, hogy ő azért játékban volt néhány kockázatosabb helyzetben is, mint Inigo. Abban bízok, hogy nyáron összekapja magát és a felkészülések alatt megpróbálja levenni Flicket a lábáról, mert amúgy egy hatalmas tehetség a srác.brazilfan írta: ↑2025.04.23. 07:33:25Örülök, hogy játszott, nekem tetszett, nemcsak technikás, hanem van a mozgásában, a passzaiban elegancia. Más kérdés, hogy erősebb támadók ellen milyen lenne, hogyan védekezne, de a Mallorca ellen aktív volt, sokat volt játékban, kétszer is góllövő is lehetett volna (nem lett).
Az első félidőben 98%-os pontossággal passzolt, rajta kívül csak Inigo volt képes erre.
Remélem, hogy folyt. köv., nagy értéke lehetne a csapatnak.
Jó eséllyel ez lehet a titok nyitja, igen.Cseri írta: ↑2025.04.22. 14:41:37Fort kétségkívül tehetségesebb,mint GM,viszont utóbbi vélhetőleg akar, megy,hajt,alázatos edzéseken is,ez Flicknél nagyon sokat nyom a latba. Fort és Fati vélt tehetségüknel fogva talán kevesebb melót tesz bele,hiszen olyan posztokon játszan(án)ak,ami mondjuk úgy, nem annyira telített és 'alanyi jogon' számolnának a játékpercekkel,ami meg Flicknél nem opció,de ez csak egy feltevés.
A különbség kettejük között az, hogy Eric nem Flick miatt távozott, viszont Fort miatta menne el, és szerintem Flick soha nem rendelné vissza Fortot.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.22. 12:23:16… aztán ha meggyőzte Flicket(és reméljük akkor is ő lesz itt az edző) akkor visszarendeli mint EG-t.
Kíváncsi lennék hogy mi hiányzik belőle amiért Flick aki amúgy örömmel épít be fiatalokat de benne azt hiányolja.bence0330 írta: ↑2025.04.22. 12:13:47Hát érte óriási kár. Szerintem simán top5-10 játékos lesz a posztján, sőt, még a túloldalt is közel annyi, egy Cancelot látok benne kb... csak nem nálunk. Már 17 évesen is mit művelt egykevésbé jól összerakott csapatban... Neki gondolom lefőtt, így is nagy pazarlás volt ebben a korban ilyen tehetséggel a padon tartani. Ha Flick nem bízott benne, el kellett volna passzolni legalább kölcsönbe.
Ő az új korszak vesztese. Megértem, hogy ingerült meccs után, főleg, miután meccsről meccsre végignézi Gerard Martint. Ők azért csapattársak voltak, és Fort messze kiemelkedett a B-ből tavaly.
Azt gondolom simán megértené, ha Koundé után csak csere lenne, de ugye igazából még az sem.
Teljes kudarc Kounde a túloldalon (is), Cancelo meg nem lehet mindkettőn, SR ehhez már kevés, így muszáj lesz...Andris írta: ↑2024.01.25. 21:23:49Nem léptethetünk elő alapembernek 16-17 éves kisfiúkat. Szerintem legalábbis ez így van, több okból is, sajnos. Valószínűleg Cancelo lesz az alap bhv hamarosan.
Valóban nagyon ígéretesnek tűnnek mindketten, de ahogy negatív, úgy pozitív irányba is kár messzemenő következtetéseket levonni 1-2 meccs, sőt szerintem még 10-20 meccs alapján is.
Nem léptethetünk elő alapembernek 16-17 éves kisfiúkat. Szerintem legalábbis ez így van, több okból is, sajnos. Valószínűleg Cancelo lesz az alap bhv hamarosan.