A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Igen, Barrios nagyon fog hiányozni, ráadásul Gallagher is elment, aki kb az ő alternatívája volt, Koket egész meccsen fent hagyni nem a legideálisabb. Mendoza még nem ilyen meccshez szokott, gondolom Johnny Cardoso lesz ott. Nekik a kp-n lesznek gondjaik, nekünk Rashford révén a támadósorban. Kérdés, hogy ki tudja jobban a másik gyengeségét kihasználni.
Szerintem a Fermin-Olmo duóval próbálja meg megoldani Flick, de akkor a kp-n Pedri hiánya még komolyabb gond. A legrosszabb megoldás a Ferran-Lewy-Yamal sor lehet. Előbbi egyszerűen értékelhetetlen balszélen, még ha a jobbosról esne ki valaki, az ő helyén el tudnám képzelni.bence0330 írta: ↑2026.02.11. 14:20:52A jó hír része ennek gondolom az, hogy nem komoly ez sem, mindketten hamar visszatérnek, kb ez a hét az érintett. Jó kérdés, hogy oldjuk ezt most meg, lehet ott Ferrán, Fermín, de egyszer akár Roony-t is meg lehetne próbálni. Viszont én Cancelóra számítok, most jól jöhetne a Jolly Jokersége ott is.
Nekem a legnagyobb csalódás, a ziccerei...Andris írta: ↑2026.02.04. 21:17:41Szerintem teljesen irrelevánsak a gólpontok idén, őszintén szólva. Olyan rohadt sok helyzetet dolgozunk ki idén, hogy egy féllábú játékos is egész jó statszitikákkal végezhetne.
Sajnos szerintem teljesen középszerű amit a srác nyújt. Csak azért vannak komoly játékpercei (és persze így még több gólpontja), mert sok a sérült és sűrű a naptár.
De nem véletlen írtam, ha olcsón és alacsony fizuval megtartható, maradjon... csak szerintem lenyúlhatunk az utánpótlásba vagy az európai középcsapatokhoz is hasonló teljesítményért, pár milllió eurós áron.
Én azzal egészíteném ki, hogy "ha a környezetváltozásban egy top edzővel ez nem változik, akkor abban is marad". Egyelőre nekem így néz ki sajna a dolog. Most is jó játékos, jó képességekkel, csak nem ér nekünk annyit szerintem ez, amennyibe kerül. Akkor lenne plusz és extra, ha duzzadna az önbizalomtól. Ez most nincs meg, látszik a döntéseiben és kapu előtt is,
De, magához képest, önbizalmilag abban van. Ettől még nem (volt) rossz játékos ebben az időszakban is, sőt, inkább azt mondtam volna rá, hogy "jó", de ennél többet nem. Én nagy rajongója voltam az Ole féle MU-nak, ott is ő volt a kedvencem, láttam 50-60 meccsét biztos abból a korszakból. Egy másik játékos volt teljesen. Az akkori Rashford ebben a Flick féle csapatban egy gyilkológép lenne. A kicsit későbbi, 22/23-as is, na akkor igazán jó volt mentálsan is (sajna pont akkor botlottunk beléjük, úgyhogy láthattuk Barcásként is). Így is okés, jó, de a plusz hiányzik. Meg azért amúgy a stílusa nem 100%-osan ide illik talán.
Azért ezzel a több éve gödörben van kijelentéssel nem tudok igazán egyetérteni. A '23-'24-es szezontól kezdve romlott meg a viszony közte és klub/edző között, ami tavaly csúcsosodott ki. Addig kb. ő volt egyedül, legfeljebb Bruno Fernandessel párban aki(k) konstansan tudtak teljesíteni abban a MU-ban, ahová bármekkora sztár érkezett, bármennyire penge is volt az előző csapatában mind megbukott. Képességeit tekintve nem lehet elvitatni semmit és összehasonlítani a posztján egy olyan játékossal (Raphinha), aki az előző évében jogosan akár aranylabdás lehetett volna egyszerűen nem lehet. Nem tudok olyan játékost mondani, aki azt hozta volna ott. Ráadásul az angol egyértelműen cserének jött és nem azért hogy kiszorítsa Raphinhát, mert azt egy kezemen meg tudnám számolni kinek sikerülne.Troym írta: ↑2026.02.04. 11:39:30Rashford kapcsán
- aki 28 évesen több éve gödörben van, arról azt kell feltételezni, hogy abban is marad.
- aki "csak" 20 évesen nagyon jó, 28 évesen meg nem annyira, azt meg visszavezetném a szükséges fejlődés elmaradására
Rashford egyik serpenyőben hoz gólpontokat, de nem tudom kevesebb gólpontja lenne-e mondjuk Virgilinek ugyanennyi játékidővel, szerintem ez nem egyértelmű.
Általánosságban:
Jók a ma egymás mellett futó topikok, mert valakik Ferrant, valakik Rashfordot, (Lewát nem is említem) illetik kritikával és mindegyik hozzászólással egyet tudok érteni, csak akkor az utolsó témaként felhozott "miért játszik mindig Yamal" témára a válasz össze is áll, nem?
Ő az, aki meccseket dönt el, a támadójátékot előrébb viszi, cselez, gólpasszokat, gólokat szerez, ő az a plusz, amire a több játékosunk nem képes, Raphinha többedik idei sérülésével kezd felnőni a feladathoz teljesen, hogy 18 évesen hátán vigyen egy európai topcsapatot.
Roony kaphatott volna 10 percet tegnap, de Flick az elődöntőt mindenképp el akarta érni és egy véletlenszerű egyenlítés után ezt kockáztatta volna Yamal nélkül.
Én azért ebbe bőven belevenném például JG-t. Vele 21 meccsen 20 gól, Tk-kel 9 meccsen 17 gól. Ha mindenért csak a védelmet hibáztatjuk az teljesen irreleváns. Nem két belső vesz részt a védekezésben, attól, hogy hozunk egy Schlotterbecket még nem fog varázsütésre megoldódni, sőt, ki tudja mennyire tud ebbe akklimatizálódni.Troym írta: ↑2026.01.24. 19:29:18Hát mellétehetem, hogy eddig mindenkitől kaptunk gólt BL-ben.
Rashford kisegített elöl, de jobb kezdő védelemmel gondolom nem lenne a 3 kapott gól a Chelsea, Bruges, 2 kapott gól a PSG, Prága, 1-1-1 kapott gól a Frankfurt, Newcastle, Olimpiacos ellen.
7 meccsen 13 kapott gól.
Ez a kőkemény valóság nemzetközileg.
Nem tudunk a világ 5 legjobb támadójával sem állandóan 3 gólt lőni, innentől nekem top fizetésű csereszélső nem lényeges, ameddig európai alsó-középkategóriás a védelem.
Jó védelemmel állítom 3-4 hellyel előrébb állnánk.
Hát mellétehetem, hogy eddig mindenkitől kaptunk gólt BL-ben.
Rashford jelenlegi bére a MU-val kötött kontraktusához tartozik, nem is 14-et keres, hanem annyit mint korábban csak azt az angolok állják. Ahogy ter Stegen sem fog az elkövetkező évben 1 milliót kapni csak mert elmegy kölcsönbe, mi ugyanúgy tejelünk neki. Ahogy ha hoznánk egy Vlahovicot például, ő sem azt a fizetést kapná mint a Juvéban.Troym írta: ↑2026.01.23. 16:54:45Miből gondolja bárki, hogy mondjuk fele fizetésért marad?
Elengedett Rash a fizujából 15-20%ot egy átmeneti évre, amivel így már "csak" 14-15 milliós a fizuja, de hány játékos jött ide játszani 50% fizetéscsökkenésért, van akár erre 1 példa, aki ideigazolt véglegesen (nem kölcsön) és 50% fizetéscsökkenést elfogadta?
Amúgy, ha ezt meg is tenné Rashford akkor már lehetne egy hasznos csereszélsőnk 10 milliós fizuval, tényleg ez a célunk?
Először ütős kezdőcsapat kellene szerintem, a védelem egész évben gyatra, kezdő 9esünk nyártól nincs.
Miből gondolja bárki, hogy mondjuk fele fizetésért marad?
Nem igazán értem ezt a nagy Rashford elégedetlenkedést. Csereszélsőként összehozott 1774 játékperc alatt 20 gólpontot. Csak összehasonlításképp Yamal 2064 játékperc alatt 22 gólpontot, Raphinha 1214 perc 16 gólpont, Torres 1631/16 gólpont, Lewy 1148 /13.Deluigi írta: ↑2026.01.20. 16:29:52Kifizettek mar? :O Nem tudtam.Forcabarca73 írta: ↑2026.01.20. 15:41:22Számomra ez tényleg érthetetlen, hogy Decot és Flicket mivel győzte meg, hogy kifizessenek érte 30 millát? Én nagyon komolyan mondom, hogy Decot cserélném le…
Szezon vegeig amugy sem lehet megvenni.
Nem fizették ki, de azt olvastam, hogy meggyőzte őket, hogy megvásárolják a nyáronDeluigi írta: ↑2026.01.20. 16:29:52Kifizettek mar? :O Nem tudtam.Forcabarca73 írta: ↑2026.01.20. 15:41:22Számomra ez tényleg érthetetlen, hogy Decot és Flicket mivel győzte meg, hogy kifizessenek érte 30 millát? Én nagyon komolyan mondom, hogy Decot cserélném le…
Szezon vegeig amugy sem lehet megvenni.
Kifizettek mar? :O Nem tudtam.Forcabarca73 írta: ↑2026.01.20. 15:41:22Számomra ez tényleg érthetetlen, hogy Decot és Flicket mivel győzte meg, hogy kifizessenek érte 30 millát? Én nagyon komolyan mondom, hogy Decot cserélném le…