Jön Soriano és eldöntiRewolution5 írta:ifiknél Benja talált be az 52. percben , ezennel 1-1..hajrá

Hali!Tényleg félidő van,de csak normál emberelőnyben vagyunk.A 19. percben szerezte meg a vezetést a Huesca Sevilla C. révén és a 41. percben állították ki Molinero F.-t,palesz77 írta:Ha lehet hinni a bwinnek:
Huesca 1 - 0 Fc Barcelona B
Most van félidő. A 42. percben begyűjtötte a hazai csapat a 2. piros lapját is, szóval nem reménytelen a meccs, egy egész félidő kettős emberelőnyben... Én sajna kezdőt nem tudok írni, mert az nincs, de ha valaki tudja hol lehet megtalálni az mutathatná, hogy ma kik alkotják az ifi kezdőjét... Előre is kösz.
bwin szerint kettő. Mindegy, a lényeg hogy - minimum 1 - ember előnyben játszhatnak a csikók egy egész félidőt, remélem ezt sikerül a javukra fordítani.L.Messi 10 írta:
eredmenyek.com szerint 1 piros volt.
eredmenyek.com szerint 1 piros volt.palesz77 írta:Ha lehet hinni a bwinnek:
Huesca 1 - 0 Fc Barcelona B
Most van félidő. A 42. percben begyűjtötte a hazai csapat a 2. piros lapját is, szóval nem reménytelen a meccs, egy egész félidő kettős emberelőnyben... Én sajna kezdőt nem tudok írni, mert az nincs, de ha valaki tudja hol lehet megtalálni az mutathatná, hogy ma kik alkotják az ifi kezdőjét... Előre is kösz.
Ezt én is felvetettem már. De hivatalos válasz nem jött. Pedig innentől állandó tag lett, nem 1-2 meccsre hívtuk fel. Szvsz a nyáron a profi szerződés is jönni fog.Varatrix írta:Fontás nem kap saját topikot az előléptetése alkalmából?
Csak edzeni van a nagyokkal. Bemutatkozni még nem most fog szerintem. Bár, sosem lehet tudni. Hétvégére szerintem visszamegy a tarcsiba.Messithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Végre az első csapattal van, még ha egy kis időre is, de ott van:)
Hmm jogos...MessiFan írta:Szerintem ha minden jól megy akkor Fontás jövőre kap a nagycsapatba egy szerződést és majd 1x Puyol utódja lehet.
Én lennék a legboldogabb, ha majd a mostani ászok után is legalább 5 sajátnevelés lenne a kezdőben és a padon vagy 3 :d
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_DeulofeuMessithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
téltől van az első "utánpótlás" csapatban
Én is ezen gondolkoztam, asszem 15-16 éves még csak, és a B-keretben se volt még...Messithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_DeulofeuMessithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Khm, Wenger felfigyelt már erre a gyerekőcre... azon van hogy megszerezze.szszabolcs19 írta:Jól jegyezzétek meg ezt a nevet... mert belőle igen igen jó játékos lesz majd!!!
Gerard Deulofeu
Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Nem szeretném hogy elmenjen Maxwellsamy85 írta:Minden bizonnyal az első csapat tagja lessz mert a Milán bejelentkezik Maxwellért! Nyáron !
lásd bajnoki meccsek topic...menczel írta:Fontásnak nyissátok meg a saját topicot, itt az ideje. .
Szerintem ő még nagy karriert fog befutni a Barcelona csapatában.LM10 írta:Abidal sajnálatos hiánya miatt, a SPORT úgy tudja, hogy Fontás minimum a szezon végéig a nagycsapathoz fog tartozni. Most bizonyíthat Fontás, és jövőre ő pótolhatja Militót.