sura írta:
Úgy látom, az is szép tőle, hogy a tavaszi 3 frontos sorozat ügyét a szívén viseli. Ebben eldöntötte, hogy kikre támaszkodik, kikre nem. Legyen szerencséje.
De az élet nem áll meg nyáron. Úgy látom, ezzel most nem foglalkozik senki és aki most nem illik bele a koncepcióba, azt elkótyavetyélik. Mert valahogy rögeszme, hogy "úgyse megy el", meg "aki elmegy, az szégyellje magát és menjen isten hírével".
Igen, a szívén viseli, de ez nem "szép tőle", hanem természetes dolog sztem. Még jó, ilyen csapattal.
Igen, eldöntötte, azért is épp így néz ki a jelenlegi keret.
Mivel és miért kellene foglalkozni? Igen jól megy a csapatnak, jönnek az eredmények. Ugyan vannak gyengébb produkciók, de miért kellene félszezonban "foglalkozni velük", ha a pótlásuk nem égetően fontos, illetve nem is nagyon van a piacon olyan, akivel lehetne. A fiatalok ugyan ott vannak, de őket meg nem gondolom, h pont ilyenkor kellene csak így bedobni a mélyvízbe, idő előtt felhívva. De tényleg nem igazán tudok olyat mondani, akit mindenképpen most kellene kivágni.
Sztem Titoék még mindig jobban tudják, h ki nem illik a koncepcióba, mint itt bármelyikünk. Elkótyavetyélés meg az lenne pl, h hmmm, Sanchez nincs élete formájába, gyorsan adjuk el 15ért akárkinek.
Tényleg nem értem ezeket a problémáidat, de legalább konkrétumokat írnál, h kire, mire gondolsz, mint ilyen nagy vonalakban a valamit (ami szerintem még csak nem is valami

).