Csak megerősíteni tudom, hogy nagyon jó, nem túlzok néha megható a film. Dvd-t nem tudom, de biztos ki fog jönni mint ahogy kijött az Aranycsapatról szóló is anno. Na meg felkerül fájlmegosztókra is gondolom majd utána.Danka00792 írta:Aki teheti nézze meg (cikk is volt róla EuroBarcán, azt hiszem, hogy ott le is irják, hol adják moziban).diagonal írta:Nem biztos, hogy megfelelő topikba írom ezt, de ezt találtam még leginkább alkalmasnak. Megy egy dokumentumfilm most a mozikban, a címe: Magyarok a Barcáért. Most néztem meg egy órája, még mindig a hatása alatt vagyok, szerintem nagyon jó ebben a műfajban, főleg meg olyannak aki tudja is kit lát, de szerintem szimplán olyannak is aki "csak" szereti a focit.
Tulajdonképpen Kocsis, Czibor és Kubala története a Barcánál. Megszólalnak benne a fiaik is, meg olyan emberek is mint pl. Grosics Gyula vagy Illovszky Rudolf.
Viszont gondolom vannak olyanok, akik nem tudnak elmenni, mert nincs a közelben esetleg olyan hely, ahol vetítik, mint pl én. Érdeklődtem ezért e-mailban, hogy dvd ügyben mi a helyzet. A helyzet az, hogy nyár végén készül el, és akkor lehet majd rendelni, szóval le nem maradunk semmiről.
Bp-en a Művészben, a Toldiban és a Corvinban egész biztosan ment, talán még most is megy, onnan tudom hogy voltam Pesten kb. 10 napja és egyszerűen nem jutottam odáig, hogy meg tudjam nézni, de ezekben a mozikban ment mert láttam a műsort. Már azt hittem le is maradok róla, de itt Debrecenben is megy most mint kiderült ( Apollo moziban, ha valaki debreceni ) és itt ma megnéztem. Megérte.