Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak megerősíteni tudom, hogy nagyon jó, nem túlzok néha megható a film. Dvd-t nem tudom, de biztos ki fog jönni mint ahogy kijött az Aranycsapatról szóló is anno. Na meg felkerül fájlmegosztókra is gondolom majd utána.Danka00792 írta:Aki teheti nézze meg (cikk is volt róla EuroBarcán, azt hiszem, hogy ott le is irják, hol adják moziban).diagonal írta:Nem biztos, hogy megfelelő topikba írom ezt, de ezt találtam még leginkább alkalmasnak. Megy egy dokumentumfilm most a mozikban, a címe: Magyarok a Barcáért. Most néztem meg egy órája, még mindig a hatása alatt vagyok, szerintem nagyon jó ebben a műfajban, főleg meg olyannak aki tudja is kit lát, de szerintem szimplán olyannak is aki "csak" szereti a focit.
Tulajdonképpen Kocsis, Czibor és Kubala története a Barcánál. Megszólalnak benne a fiaik is, meg olyan emberek is mint pl. Grosics Gyula vagy Illovszky Rudolf.
Viszont gondolom vannak olyanok, akik nem tudnak elmenni, mert nincs a közelben esetleg olyan hely, ahol vetítik, mint pl én. Érdeklődtem ezért e-mailban, hogy dvd ügyben mi a helyzet. A helyzet az, hogy nyár végén készül el, és akkor lehet majd rendelni, szóval le nem maradunk semmiről.
Aki teheti nézze meg (cikk is volt róla EuroBarcán, azt hiszem, hogy ott le is irják, hol adják moziban).diagonal írta:Nem biztos, hogy megfelelő topikba írom ezt, de ezt találtam még leginkább alkalmasnak. Megy egy dokumentumfilm most a mozikban, a címe: Magyarok a Barcáért. Most néztem meg egy órája, még mindig a hatása alatt vagyok, szerintem nagyon jó ebben a műfajban, főleg meg olyannak aki tudja is kit lát, de szerintem szimplán olyannak is aki "csak" szereti a focit.
Tulajdonképpen Kocsis, Czibor és Kubala története a Barcánál. Megszólalnak benne a fiaik is, meg olyan emberek is mint pl. Grosics Gyula vagy Illovszky Rudolf.
Én akkoriban már aktívan követtem a Barcát, de őszintén szólva túl sok emlékem nincsen De la Paneról. Úgy rémlik, hogy elég jól sikerült az első 1-2 éve a felnőttek között, tehetséges volt. Csak aztán jött Louis van Gaal, és ő a középpálya közepén egy még tehetségesebb srácnak szavazott bizalmat, egy bizonyos Xavinak (ami így utólag igencsak jó döntésnek bizonyultpalesz77 írta:A régi motorosokat kérdezném elsősorban, mert ők még láthatták a csapat színeiben játszani.. Az lenne a kérdésem, hogy de la Peña hogyhogy távozott anno a Barcából? Emlékszem még az Espanyolban rendre jól játszott ellenünk - egyszer jól el is intézett minket (Valdes ennél a gólnál.Mi szidást kapott itt utána.. Régi szép idők
)-, meg a videók alapján is gyönyörű meglátásai voltak, szóval tehetségben nem volt azért nagyon hiány.. Hogyhogy mégsem futott be itt? Nagyon hullámzó volt, nem jött ki jól a vezetőséggel, Xavi kiszorította, vagy miért? Előre is köszönöm a választ!
Igazad van ott volt még Baia is, teljesen kiment a fejemből, gondolom, mert csak 2 évet játszott és akkoriban még kicsi voltam és hát nem a kapus poszt fogott meg. Ilyenekre emlékszem, hogy Enke (isten nyugosztalja), Dutruel, Hesp, Rüstü (akinek a legjobban örültem, de nem váltotta be a reményeket).Chino írta:zola8787 írta: VV (kb nem volt jó kapusunk rajta kívül)
Nálam ez kb. szentségtörésnek számít.![]()
Nyilván viccnek szánom, de Baia akkora kedvenc nálam, hogy nagyrészt miatta kezdtem el Barca meccseket nézni és lettem végül a csapat megszállottja.
Amit meg alattam írtak Rivaldoról azt egy az egyben adom. Ronaldinhot is imádtam, Messi is hatalmas játékos, de Rivaldo számomra mindkettejük felett áll. Azért látszik mennyire más volt akkoriban a foci. Egy ilyen játékos, mint a brazil csak egy Aranylasztit tudott bezsebelni.
zola8787 írta: VV (kb nem volt jó kapusunk rajta kívül)
Nálad nem vagyok öregebb.visca el barca írta:
bob, Te hány éves vagy h láttad koemant?![]()